2777
2789
میشه توضیحش بدین ممنون میشم

میبخشید من نمیدونم استغفار رو فرمودید یا نماز رو 

اگر نماز رو میخواهید این تاپیک رو مطالعه کنید 

من خودم الان نماز استغاثه به خضرت زهرا میخونم وقت نکردم نماز پیامبر رو بخونم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1243392/%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله به زودی مشکلشون حل بشه🤲🤲🤲حرفی که میزنم شاید براو عجیب باشههمسایه ما ده ساله بچه دار نمیشد ...

الهی خیر دنیا واخرت ببینی وقت گذاشتی واسم کامنت کردی ودعای خیر کردی مرسی خوشگلم 

مشکلتون مالیه؟واقعا ده ساله زیترت عاشورا میخونید؟تو رو خدا از برکت زیارت عاشورا بگید محاله زندگیتون ...

بالای چهل سالمه، مجرد، بیکار، مادرم رو از دست دادم از خونه موروثی بیرونم کردن... همیشه به خدا و امام حسین میگم میشه یه روزی دیگه اسمتون رو تو زندگیم نیارم بس که اطرافیان سیلی بهم زدند و به اونها پناه آوردم و اونها ٢ تا محکمترش رو زدند... 😔 و و و (دلم شکسته تر از اونیه براتون تعریف کنم....) 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
شما سرتون سلامت،من بمیرم قشنگتره

خدانکنه عزیزم چی به سر خودمون و زندگیامون اومده که مرگ شده ارزو😔💔

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خدانکنه عزیزم چی به سر خودمون و زندگیامون اومده که مرگ شده ارزو😔💔

خیلی چیزااومده سرم....گاه زندگی و نفس کشیدن بزرگترین ظلم وعذاب...افتادم توچاهی ک تنها راهش مرگم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
بالای چهل سالمه، مجرد، بیکار، مادرم رو از دست دادم از خونه موروثی بیرونم کردن... همیشه به خدا و امام ...

بادل شکسته ام برات آرزوهای خوب میکنم.انشالله خدا بهت نگاه ویژه کنه 

خیلی چیزااومده سرم....گاه زندگی و نفس کشیدن بزرگترین ظلم وعذاب...افتادم توچاهی ک تنها راهش مرگم

هعییی💔

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چرا عزیزم انققققدر راه حلهای قشنگی هست، اونی که باید باز کنه، نمی کنه.... 😔درد اینه.... 

چرا عزیزم انققققدر راه حلهای قشنگی هست، اونی که باید باز کنه، نمی کنه.... 😔درد اینه....

نمیدونم ک،صبروتحملم اندازه داره.‌..میگم یا مشکلاتم حل کنه یامرگم بده.چقدربسوزم و چیزی عوض نشه...

خدانگاهمون کنه بحق فاطمه(س)

نمیدونم ک،صبروتحملم اندازه داره.‌..میگم یا مشکلاتم حل کنه یامرگم بده.چقدربسوزم و چیزی عوض نشه...خدان ...

ایکاش اونی که همه چی دستشه اینو می فهمید که انسان آفریده نه بلدوزر.... 😒😔

میبخشید من نمیدونم استغفار رو فرمودید یا نماز رو اگر نماز رو میخواهید این تاپیک رو مطالعه کنید من خو ...

ممنون گلم استغفار منظورم بود آخه بلدش نیستم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید