2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکس تجربیات خودش رو میگه. کسی که متاهلی خوبی داره، از متاهلی بد نمیگه و بالعکس. 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
مجردی در کل خوب نیست، همیشه آدم جوون نمی‌مونه ، پیری و تنهایی هم در پیشهازدواج هم خوبش خوبه، ولی دره ...

عزیزم میشه ۳ تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

مجرد ها میگن مجردی بده متاهل ها میگن تاهل بده . بنظرم اگه خونواده ی خوب و شادی داشته باشی یا قصد ادامه تحصیلات داری مجردی تا ی سنینی خوبه . تاهل هم خوبه بعضیا دوست ندارن درس بخونن در همین حین ی آدمی سر راهت قرار میگیره دلت پیششه شرایطش خوبه متاهلی خوبه پس. در کل بستگی ب خود طرف و روحیاتش داره وگرنه هم تو مجردی مشکلات هست و در عین حال شیرینیایی داره ( مسئولیت سبک ) هم توی متاهلی مشکلات هست و مزایا هم داره ( کنار یک همدم بودن)

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

نظر من اینه که هر وقت یه نفرو پیدا کردی که خودت واقعا حس کردی این فرد از همه لحاظ واسه تو ساخته شده ازدواج کن هم جسمی هم روحی هم اخلاق همممممه چیز طرف تو رو جذب خودش بکنه درک زیادی از هم داشته باشین ازدواج فقط عذر میخوام سک س و تشکیل خانواده که نیست 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

ازدواج خوب با کسی که درکت کنه شعور و فهم و درک داشته باشه از لحاظ فرهنگی اقتصادی  نزدیک به هم باشید به موقع بعد ۲۵ سالگی عالیه 

ولی خدا نکنه تو سن کم باشه یا طرفو نشناسی از هزار تا مجرد بدبخت تری مث الان من که جد و آبادم رو فوش میدم که چرا تو سن کم با یه آدمی که از هیچ 

لحاظ به هم نمیخوریم ازدواج کردم و متاسفانه پای بچم در میونه و شرایط جدا شدن ندارم 

معتاد نیست دست بزن نداره خونه داره ماشین داره البته با در اومدن پدر من خریدیم ولی خوب زره ای احساس محبت طرز برخورد با همسر و...... هیچی بلد نیست غرغرو هست شاد نیست 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به