2777
2789

؟

من بارها شده

یه‌بار یه پسر نوجوون رو دیدم که سویشرت سبز تقریبا تیره پوشیده بود و یه کوله پشتی سیاه داشت و توی پیاده‌رو راه می‌رفت... صورتش رو اصلا ندیدم.

یادم می‌آد اون موقع که این اتفاق افتاد گفتم خدایا هرکاری می‌کنم تا بتونم چند جمله باهاش صحبت کنم و ابدا نمی‌دونم چرا این‌قدر دوست داشتم باهاش حرف بزنم.

سال‌های سال از وقتی دیدمش می‌گذره؛ ولی هنوز یادمه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من پیش اومده ولی ادمایی ک ی با. باهاشون صحبت کردم.

مثلا ی دختر بچه ک ۱۵ سال پیش تو قم نیم ساعت با هم بازی کردیم.یا خیلیای دیگه ک اکثرا تو مسافرتا فقط ی بار باهاشون هم صحبت شدم 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

یه بار توی قم یه مرد میانسال دخترم رو زیر نظر داشت بعد هی صداش میکرد بعدش اومد یه سلامی داد به دخترم و شکلات دادبهش بعد گفت از کی دارم این کوچولو رو صداش میکنم و خندید بعد دستاش رو برد سمت آسمان و دعا خوند یه حس و حال دیگه ای رو به من القا کرد حتی به همسرم هم گفتم و هیچ موقع از ذهنمه نمیره الان دو سال بیشتر شده  اصلأ اون لحظه حسش فوق‌العاده بود برام 😍

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞