2777
2789
عنوان

کیا توی اشناهاشون اب مروارید داشتن عمل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 25 پست
چیز خاصی نیست و ترس ندارهاز یه سنی به بعد اکثرا اب مروارید میگیرنمن واسه بابام وقت گرفتم رفت ویزیت ش ...

عزیزم با چه بیمه تکمیلی عمل آب مروارید انجام دادند؟ 

کاربری دست دو نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم چند ماه پیش جراحی کرد جراحی راحتی بود

الانم قراره برای اون چشمش اقدام کنه

بعد جراحی یه ده روز مراقب میخواد بوی غذا ادکلن این چیزا بهت نخوره قطره هاشم سرتایم استفاده کنه

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

اره سرپاییهتا چندوز باید پانسمان داشته باشن

فقط همینو کم داشتیم😭دیسک کمرش عمل داشت اینم اضافه شد

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

وا😐😐😐عمل قلب بازنیست که 5دیقه کل عملش طول نمی‌کشه رفتو برگشتش کلانیم ساعت نمیشه چن روز توخونه است ...

چشماشو باید ببنده؟

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

چ قدر باید استراحت کنه طرف

والا10روزاول ک قطره وایناس بعدشم گف نبایداشپزی کنه بوی غذا نباشه چیزسنگینم بلند نکنه مام همه اینکاراروکردیم امابیشترهمون مراقبت اولشه حواستون باشه 

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1