2777
2789

میتونی نوشته هاتو بنویسی 

بعد کاغذو پاره کنی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جوک بود که

یه بسته فلفل بزار تو جیبت هروقت هوس درد ودل کردی یه باشق بریز حلقت 🥵

وقتی بهش فکر میکنم میبینم واقعا ضررش کمتر از دردو دله 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

من با مادرم نه

با دوستام کلللل نوجوونیم اینشکلی بودم

الان ک بیست و خرده ایی سالمه

دیگ اصلا حال تعریف کردن هم ندارم

چون فهمیدم هر چیزی ک از زبونت در بیاد

بعدا یه جا جزاش رو میبینی

صمیمی ترین دوستتم ممکنه دشمنت شه

من خیلی وقت که متوجه شدم با درد و دل کردن مشکلم حل نمیشه

سعی میکنم اگه مشکلی برام پیش بیاد از کسی نظر بخوام که راهکار و چارش رو بلده و میتونه کمکم کنه

یعنی درد و دل نمیکنم

فقط گاهی مشورت میگیرم

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

من خیلی وقت که متوجه شدم با درد و دل کردن مشکلم حل نمیشهسعی میکنم اگه مشکلی برام پیش بیاد از کسی نظر ...

منم وقتی پیش تراپیست میرفتم تخلیه میشدم ولی الان خیلی واسم گرون میشه نمیتونم برم

منم وقتی پیش تراپیست میرفتم تخلیه میشدم ولی الان خیلی واسم گرون میشه نمیتونم برم

چقدر پرداخت میکردید؟

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

تراپیست فقط برای خالی شدن نیست

تراپیست باید به شما کمک کنه که مشکلاتتون رو حل کنید

و اینکه رفتن پیش تراپیست چیزی نیست که با دو سه جلسه حل بشه

کاش این فرهنگ جا بیوفته که برای همیشه باید ادامه داد

ما اینقدر خرج های غیر ضروری برای لباس و غیره داریم

کاش برای سلامت روانمون هم همونقدر وقت بزاریم