2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چون اونجا یه جاییه از خونه شوهر بدتر

البته نزاشتم تا حالا اینو شوهرم بفهمه چون پر رو میشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مادر بزرگم میگف هیچوقت خونتو خالی نکن و به خونه پدرت برنگرد 

مگه اینکه حتی اگر طلا گرفت قدم هاتو دیگه حاضر نشی به زندگی باهاش ادامه بدی.

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

ببین من نمیدونم چرا خانم ها خودشون قهر میکنن و می‌رن خونه پدرشون 

به نظرم کسی که خونه رو میتونه ترک کنه در اینجور مواقع اقا هستش. 

برای اقایون سرزنش کمتر  هست ، به علاوه اونا میتونن خونه ی پدر و مادر نرن میتونن حتی تو ماشین گوشه خیابون شب رو‌صبح کنن یا حتی هر مسافر خونه یا هتلی در سطح شهر 

هیچ وقت در دعوا ها خونه رو ترک نکن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

2810