2777
2789
عنوان

اگه سومی رو حامله باشم دق مرگ میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا نیستی. اگه خودت مطمئنی که نیستی خیالت راحت

تست هم بزن مطمئن بشی

منم ماه پیش همینجور سرم اومد تست زدم منفی بود شکرخدا یه پسر۴ ساله و یه دختر ۱سال و دوماهه دارم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

من دلم خونواده شلوغ میخواد🥲

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
ایشالا نیستی. اگه خودت مطمئنی که نیستی خیالت راحتتست هم بزن مطمئن بشیمنم ماه پیش همینجور سرم اومد تس ...

ایشالا که نیستم 

فاصله سنی بچه هات عین منه

اوضاعتون چطوره 

بزرگه دیگه کنار اومده؟ لجبازی و حسادتش  بهتر شده؟

[QUOTE=361606730]گوشیت بزار رو هشدار[/QUOTEاونم گذاشتم ببین مثلا زنگ میزنه بچه داره شیر میخوره میگم ...

صبحدم از عرش می آمد خروشی عقل گفت 

قدسیان گویی که شعر حافظ از بر میکنند 

منم ۳۷۹ تا غزل حفظم 😇

پیج آشپزی من 
ایشالا که نیستم فاصله سنی بچه هات عین منهاوضاعتون چطوره بزرگه دیگه کنار اومده؟ لجبازی و حسادتش بهتر ...

ایشالا عزیزم. ولی جلوگیری سفت و سخت بکن

فاصلشون ۲سال و۹ماه هست. آره اوضاع بهتره الان بزرگه رو فرستادم مهد. دیگه بعدش خسته میشه خیلی کاری بهم ندارن 

عصرا هم بیشتر باهم بازی میکنن البته دعوا هم زیاد دارن ولی خب خودم مدیریت میکنم و برای پسرم عصرا خیلی وقت میزارم بازی میکنم و کتاب میخونیم و نقاشی میکشیم. قبلا خیلی سخت بود الان بهتره

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

ایشالله قسمت کسی که بچه میخاد. برا تو نباشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را