2777
2789
عنوان

به خودم قول میدم 🦋🌱

63 بازدید | 8 پست

امروز به خودم قول میدم زندگی که میخوام رو بسازم 

که اون دختر کوچولوی درونم بخنده خوشحال باشه 

اگه تا الان کوتاهی کردم 

خودمو سرزنش نمیکنم 

شاید برای روحم نیاز بوده همه اتفاقات تلخی که افتاد برام 

جز من هیچ کسی مسئولیت این زندگی رو نداره 

حالا که افتادم دستمو میزارم رو زمین بلند میشم رو زخمام مرهم میزارم

چون میدونم لیاقت بهترینها رو دارم 

چون میخوام که زندگیم تغییر کنه 

03/9/3شنبه

در وجود خودمان است دوای خودمان 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین دعاکن براس من روزی بتونم عشق یک طرفه بیخیال شم

عزیزم عمرت بزرگترین سرمایت جوونیت رو هدر نده... دنبال موفقیت های فردیت باش اونجور که دوس داری زندگی کن فرد لایقی همسفر زندگیت میشه 

در وجود خودمان است دوای خودمان 🌱

موفق باشی عزیزم

خیلی خوشحال شدم برات

تاپیک های من هم میتونه یک نشونه باشه برات🌠

دوست داشتی دنبال کن

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

ببخشيد ايني كه گفتين چيه؟

براساس ساعت تولدت تو یه چارت مخصوص تولد داری که آرایش ستاره ها تو لحظه تولدت هست میان تاثیر انرژی ستاره ها رو با علم ستاره شناسی تحلیل میکنن و خیلی چیزا از زندگیت بهت میگن من خیلی خوندم راجبش تو قرآن هم ازش گفته شده و یه علم باستانیه خیلی خفنه تروخدا اگه میخوای انجام بدی هم حواست باشه رمال زیاده خیلی مهمه کسی انجام بده که علم داشته باشه چرت و پرت تحویلت نده