2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد مادرسوهرم ابروشو برد ک چراپسرت اینطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 211 پست
اصن انگار دوسم نداره ک تغییرکنه بابام امظب بهم گفت جداشو فایده نداره ولی من بازمیگم درس میشه

پدرتون درست میگن این دیگه درست بشو نیس اگه درست میشد تو سومی نبودی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم چشم نه بارداربودم۱۲هفته سقط شدن

خب پس نزار بجه دارشی فعلا....چشمت بی اشک....خیلی سخته دوتا ادم متفاوت باهم زندگی کنن هممون همینیم اما بلاخره باید یکیمن شد اون یکی نیم من بشه تا بسازن باهم تو سعیتو بکن درضمن ایشون ادم عصبی هستن نیهز به روانپزشک دارن اگه دارو مصرف کنه خودشم اروم میشه تو هم راحت میشی ...من خودمم زودجوشم تصمیم گرفتم برم روانپزشک دیگه خودمم خسته شدم واقعا نمخوام کسی رو اذیت کنم دست خودمم نیستا شوهرتم تینجوریه باید بره روانپزشک معالجه بشه سعی کن راصیش کنی روانشناس با روانپزشک فرق واره ها

ببین سعی کن خودت اروم باشی تا ترغیب نشه دست روت بلند کنه اصلا هیچی نگو تا عصبی نشه تو که همه چی بنام ...

همیشه هروقت دعوامون میشع

خییلی زود میاد ازدلم  درمیاره

باهدیه گرفتن .‌.‌..کلاخیلی مهربون فقط گاهی عصبی میشع امروزم بهم گفت باشگاه بی باشگاه حالا ی کم پیش،توسالن صدای گریمو شنید پیدارشد اومد گفت حالا

ظهر یه چیزی گفتم چراداری گربه میکنی چون تو اون هفته یه روز باشکاه نرفتی فردارو بجای اون روزت برو ازشنبه ام

مرتب برو همیشه ازدلم درمیاره

خب پس نزار بجه دارشی فعلا....چشمت بی اشک....خیلی سخته دوتا ادم متفاوت باهم زندگی کنن هممون همینیم ام ...

مرسی نه بچه که فعلا بیخیالش

شدم تایکی دوسال دیگه عزیزم

روانشناس گفت ایشون نیاز به دارو نداره اگه داشت میگفتم برین پیش روانپزشک همیشع 

عصبی نیستا مثلا یه وقت میبینی دوهفته یک ماه خیلی

خوبه یه لحظه عصبی میشه اونم بخاطر خاهرش ی سری

کارا کرد اینم بمن بدبین شده

همیشه هروقت دعوامون میشعخییلی زود میاد ازدلم درمیارهباهدیه گرفتن .‌.‌..کلاخیلی مهربون فقط گاهی عصبی ...

خب پس تو هم خودتو کنترل کن دیدی داره یه چی میگه تند شده سکوت کن دلخور بگرد خودش میبینی پشیمون میشه ....تو هم مقصری ها....پس دیگه ۵۰درصد حله اون که متوجه اشتباهش میشه....ببین سکوت حلال مشکلاته...کاش منم بتونم سکوت کردن رو یاد بگیرم....بخدا عمرمون خیلی کوتاهه زودی تموم میشه حیفه اونم بره براب دعوا وجروبحث..اومدیم تو یه زندگی ارامش بگیریم از هم نه لجبازی ودعوا وجنگ....تو باید مدارا کنی وسکوت مشکلتون حل میشه...اونی که میاد از دلت درمیاره نشونه دوست داشتنشه ...خیلی دوست داره وگرنه اهمیت نمیداد..خوشبخت بشین

مرسی نه بچه که فعلا بیخیالششدم تایکی دوسال دیگه عزیزمروانشناس گفت ایشون نیاز به دارو نداره اگه داشت ...

نمیدونم مشاورتون اصلا بنظرم خوب نبوده کاربلد نبوده....حالا شما رعایت کن بلکه دیگه تکرار نشد ایندفعه دست روت بلندکرد خدایی نکرده بگو یا باید بریم روانپزشک یا من نیستم دیگه تا بره ...ادم عصبی کتک زن وبدبین شدن اختلاله گلم اون روانشناس اصلا چیزی حالیش نیس...ببین روانپزشک میگه هرکی کار غیرعادی انجام داد اون اختلال داره باید درمان بشه

خب پس تو هم خودتو کنترل کن دیدی داره یه چی میگه تند شده سکوت کن دلخور بگرد خودش میبینی پشیمون میشه . ...

بله کاملا درست میگی منم مقصرم همچین مواقغی زیادجیغ جیغ میکنم اینم بدش

میاد از جیغ زدن بارهام بهم گفته ولی خب منم دیگه سعی 

میکنم خودموکنترل کنم چون

هم خودشوهم زندگیموخیلی دوست دارم نمیخام خراب شه

بله دقیقا روانشناس ام همین

حرف شمارو زد گفت خیلی دوستت داره چون سریع میادازدلت درمیاره ونمیزاره قهرکنی چشمم قشنگم مرسی از

راهنماییت ❤❤

بله کاملا درست میگی منم مقصرم همچین مواقغی زیادجیغ جیغ میکنم اینم بدشمیاد از جیغ زدن بارهام بهم گفته ...

قربونت خوشبخت بشین انشاءالله

نمیدونم مشاورتون اصلا بنظرم خوب نبوده کاربلد نبوده....حالا شما رعایت کن بلکه دیگه تکرار نشد ایندفعه ...

میدونم چی میگی عزیزم خب

ی سری حرفارونمیشه اینجازد

چیزای بدی ازخاهرمتاهلش دیده هرسری میگه بزارمت به 

حال خودت میشی یکی مثل اون فقطم دعوامون سرهمین

موضوع هیچ مشکل دیگه ای

باهم نداریم که خب الان ازآخرین دعوامون ۱۰و۱۲روز بیشتره

میگذره  

میدونم چی میگی عزیزم خبی سری حرفارونمیشه اینجازدچیزای بدی ازخاهرمتاهلش دیده هرسری میگه بزارمت به حال ...

بددل شده عب نداره نظرشو جلب کنی یادش میره تو نرمال بگردی اونم توجهش جلب میشه دست از سرت برمیداره نگران نباش

2810