2777
2789

خالمه ☹️🥲

خیلی ناراحتم از این قضیه ازش کوچیک ترم والا بهش میگفتم که چرا اینجوری میکنی؟؟

ببین پارسال پدرشوهرش تو روستا سکته کرده بود ،طفلک مرده خیلی هم آدم خوبی بود🥺 نمیدونست سکته کرده فقط زنگ زده بود به شوهر خاله م ( که پسرش میشه) من حالم بده آقا این خاله مم سلیطه بازی که نههه نمیخواد بری اون یکی پسراش برن🙄

اون بنده خدا مرد دکترا گفتن دیر آوردین☹️

حالا امسال خواهرشوهر خاله م قرص خورده رفته تو کما... هرچییییی مادرشوهره زنگ میزنه میگه تروخدا بیاید، شوهرخاله م از ترس خاله م میگه سرم درد میاد نمیتونم 😯

خلاصه که این بنده خدا هم فوت شد 🥺

چقدر آدما بد ذاتن و سنگ دل نمیترسه سرش بیاد؟؟؟ خدا جواب بده 

این چیزارم از مادرشوهر خاله م که فامیلمونه شنیدیم🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرخاله ت متاسفانه گلابیه!

خیییلی بابا آدم دیگه واسه مرگ زندگی که حساب این داستانارو نمیکنه... منم راستش از خاله م خوشم نیومده زیاد سر این مسائل خیلی بی رحمه... فقط نگرانشم سرپیریش سرش نیاد

شوهره باید میرفت

مگه خالت میخواست گردنشو بزنه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
وای خدا😓خب شاید اون بنده خدا هم نمیدونسته که اینقدر وضع وخیمه! بعیده که عمدی بوده باشه آخه

نمیدونم والا ... ولی باید تجربه میشد براش ... اینقدر دلم برای خواهر شوهرش سوخت طفل معصوم چند روز تو کما بود هوشیاریش ۳ بود بعد فوت شد من میشناختمش خیلی مظلوم بود آزارش به مورچه نمیرسید روحش شاد زندگی بعدیش دنیای بهتری باشه براش