2777
2789
عنوان

مجرد ها بیاین یکم از خوبی های مجردی بگیم متاهل دلشون بسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 58 پست

هر وقت بخوای با دوستات میری بیرون تا شب بدون فکر به اینکه شام و ناهار چی بذاری آلان میاد 

غرغر نمیشنوی و فکر قرض و قسط و فلان نیاز های خونه رو نداری و البته دغدغه این که نکنه بهم خیانت کنه رو هم نداری 😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا همین اینجا تاپیک فقط اون مهمون بیاد بری تو اتاقت یکم خوبه ،اونم تازه من مجرد بودم به مادرم تو مهم ...

🤣🤣حالا نمیشد اینارو نگی.. دل این همه مجردُ شکستی نامرد😂😂

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
اینکه توی هیچ شرایطی مجبور نیستم نیاز نری رو برطرف کنم

خب این نیاز خودمونم هست 

کی بهت گفته تحت هر شرایطی باید انجامش بدی ؟ بهت دروغ گفتن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
متاسفانه نی نی سایت کلاااااا بدبینشون کرده،فک میکنن زندگی متاهلی فقط سر کردن با یه مرد بی درک وخشنه ...

دقیقا علاوه بر این یکی دو مورد هم تو اطرافیان دیدم دیدم نسبت به این موضوع یکم بد شده ولی خوب در هر صورت همیشه آدم خوب و اهل هست و نمیشه آدم همیشه تنها باشه مامانم میگه هر چیزی یه وقتی داره وقتی زمانش باشه بهترین میشه برات

دقیقا علاوه بر این یکی دو مورد هم تو اطرافیان دیدم دیدم نسبت به این موضوع یکم بد شده ولی خوب در هر ص ...

مامانت درست میگه

حالا شمام وقتی ایشالا یه شوهر خوب نصیبتون شد میبینید  چیزایی که با عشق زندگیتون تجربه میکنید واون حسوحال وآرامشی که درکنارش دارید به هیچ وجه تو مجردی وجود نداره ونخواهد داشت😁

خب این نیاز خودمونم هست کی بهت گفته تحت هر شرایطی باید انجامش بدی ؟ بهت دروغ گفتن

اره نیاز خودمونم هست ولی شاید من نخوام یک ماه کسی بیاد سمتم کیو باید ببینم؟ اگر اون همچین خواسته ای داشته باشه ما باید تحمل کنیم ولی اون حتی شکایتم میتونه کنه بخاطر عدم تمکین

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

اره نیاز خودمونم هست ولی شاید من نخوام یک ماه کسی بیاد سمتم کیو باید ببینم؟ اگر اون همچین خواسته ای ...

خب زندگی که قانون نیست آدم ها در کنار هم زندگی میکنن الان که مثل صد سال پیش نیست وقتی یکی از طرفین نخواد برای اون یکی هم لذتی نداره آدم باید با کسی ازدواج کنه که درک داشته باشه 

آدم سالم باشه که نیازشو داره خدای نکرده مشکل روحی جسمی هم باشه اون مردم آدمه میفهمه خیالت راحت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید