2777
2789

راضی هستن؟ بازار چطوره الان ؟

شوهرم بیکاره از ماشین هم سردرمیاره سرزبونشم داره اما میگن فعلا راکده مردم قدرت خرید ندارن 

درسته؟

🤍🐼🥥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت چی فک میکنی؟ 

قدرت خرید نون بربری هم ندارن😂

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ من مانند استوره ام (سلطان) به همه احترام میزارم (اما قانون من تک پر بودنه) 

نه قدرت خرید دارن اتفاقا 

فیلم پلاک گذاری هفته قبلو ندیدی چه خبر بود جلو در مرکز پلاک گذاری ؟

ملت الان با پولشون همون به طلا و ماشین میرسه 

خونه اینا راکده 

همیشه چند ناه قبل عیدم که بازار ماشین رو بورسه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دلال یا نمایشگاه؟؟؟

پسرخاله م اول خرید و فروش میکرد

الان نمایشگاه زده

فقطم ماشیمای خارجی کار میکنه😶

وضعش ک توپه، پول رو پول. چیزی از رکود و... نگفته

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

والاماتواطرافیانمون هستن ولی نمیدونم درامدشون چقدره ولی ازقبل‌ خونه زندگی ایناداشتن به نظرم شوهرتون بره یه کارفنی یادبگیره ازاشناهامون. توکارتعمیرونصب پکیج کولرگازی هستن اصلادرامدشونوشنیدم شوکه شدم سرم سوت کشیدیعنی خیلی خیلی عالیه درامدشون 

دلال یا نمایشگاه؟؟؟پسرخاله م اول خرید و فروش میکردالان نمایشگاه زدهفقطم ماشیمای خارجی کار میکنه😶وضع ...

فعلا دلال 

بیکاره الان

بعنوان شغل اصلی خوبه؟ 

پسرخالت چندوقته تو این کاره

🤍🐼🥥
درسته خرید ملک واقعا راکده

اخه ملک پول زیاد میخواد یه خونه ۶۰ متری ۲ تومن پولشه که نمیشه راحت جمع کرد ولی طرف میبینی هر ماه پول خورده هاشو میده طلا ،طلا فروشی ها پر پرن هر ماه 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810