2777
2789

دوستان خواهش میکنم راه حلی چیزی دارین کمک کنید ، بچم دو ماهه و نیمه اس الان دو هفته تو بیداری شیر نمیخوره این دو هفته وزن اضافه نکرده چون تا خواب میره من میرم شیرش میدم بیدار میشه هم خوابش گرفته شده هم شیر کمتر میخوره تو خواب دکتر گفته رفلاکس آلرزیک دارو نداده من دارم روانی میشم😭😭تو روخدا راه حلی دارین کسی بود بشناسین بچش اینجوری بوده چکار کرده ، چون عمینجور میخام شیرش بدم جیغ میزنه سینمم میشورم ولی بازم نمیگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دختر منم اینجور بود.

دکتر بهش لانزوپرازول داد، خیلی بهتر شد. گفت رفلاکس پنهان داره.

میفهمم چی میکشی، درست میشه ان شاءالله.

به نظرم دکترشو عوض کن. 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

نی نی منم دو ماه و نیمه، رفلاکس پنهان داره 

اس امپرازول و دومتیدون میدم

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
رفلاکس دارهببرش یک دکتر دیگه تا دارو بده درمان بشهکجایی تهرانی؟؟ ببرش دکتر مهری نجفی ثانی دکتر خوبیه ...

نه کرمانم

ممکنه با دارو خوب بشه شیرخوردنش یا نه باید دوره اش خود ب خود بگذره؟

آلرژی به پروتئین گاوی داره باید رژیم بگیری حتما لبنیات و مشتقات گاوی که حذف میشه جدااااااا ، هر چیزی که روش نوشته کازیین یا شیر خشک ممنوعه یعنی یه تیکه بیسکوییت یا شکلات یا کیک و ... هم نباید بندازی دهنت بگی این یه ذره که چیزی نیست 

دو هفته الی 6 هفته زمان نیازه تا شیرت پاکسازی بشه بعدش چنان بچه بچسبه به سینه که بگی واقعا این همون بچه ست؟

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
شیرخشک هم‌مخصوص باید بخوره مثل پپتی جونیور که الان شیشه هم نمیگیره اون شیرخشک هم مزه خوبی نداره

زیاد بگرد دنبال شیر خشک منم دخترم کوچیک بود اصلا نمخورد یا بالا می‌آورد کلی گشتم تا پیدا میکردم

نی نی منم دو ماه و نیمه، رفلاکس پنهان داره اس امپرازول و دومتیدون میدم

فقط بهم دومتیدون داد هفته پیش بردم ، شما چند روز دادین دومتیدون میگن بیشتر از هفت روز؟ با دارو مشکل بچتون رفع شد بالا دگ نمیاره؟

شیرخشک هم‌مخصوص باید بخوره مثل پپتی جونیور که الان شیشه هم نمیگیره اون شیرخشک هم مزه خوبی نداره

داداشم همین مشکلو داشت مجبور شد تا یکسالگیش شیر گرون خارجی گیکوز یا اپتامیل خارجی بگیره . ولی من زود فهمیدم از ۲۵روزگیش شیر خشک اپتامیل پپتی جونیو رو دادم و کم کم شیرمو قط کردم

2810