2777
2789
عنوان

بیاین ببینید پسرم چه جمله ای نوشته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 37 پست
وقتی شنا میری سرکار پیش هرکی ک میزاری شاید اذیتش میکنه بچه ها خیلی چیزارو نمیگن حتنا ببرس پیش ی مشاو ...

مادرشوهر پدرشوهرم یکجورایی طلاق عاطفی گرفتن اونا بحث میکننن پسرم ناراحت میشه و چند بارم گفت مامانجون دوست داره از دست من راحت بشه . همش دوست داره تو زود بیای من بیام خونمون

نه بابا کارگرم . گوشیمم نمیتونم ببرم چه برسه بچه

الهی که تو زندگیتون از نظر مادی معجزه ببینید و به زودی زود براتون یه اتفاق رویایی بیفته... 

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا چقدرم عاقله بچهاحساساتی هم هست........خدا حامی و نگهدارش باشه

وقتی تنها خونه هس همش کار میکنه که من بیام خسته نشم میگه جارو کردم تی کشیدم سبزی شستم. ظرف شستم. 

۷نیم ولی خیای بچه تر از سنش هس هم جثه ریزی داره هم کلا خیلی بچه تر هس

عزیزم بچه تواین سن  به محبت بیشتری نیازداره با آرومی با مادربزرگس صحبت کن یحوری که ناراحت نشه بهش بگو کا اینه شرایط مجبوری کارونی وبچت از نظر روحینیازداره به آرامش که بیشتر رعایت کنن 

من نمیدونم والا جرا تا وقتی بچه نیس هی اصرار نوه نوه بیارید بعد که نوه دارمیشن ابنجوری میکنن مادرشوهرمنم هیچووقت نگهش نداشت همیشه ی بهانه آورد 

از صبح میزارمش مهد تا ساعت ۱ که از سرکاردربیام برم دنبالش 

🥴دیگه انرژی برام نمیمونه زندگیا سخت شده کاش بزرگترا یکم مهربونترباشن چیزی ازشون کم نمیشه بخدا

به نظرم شما که استخدام رسمی و دولتی نیستی که بگی اگه استعفا بدم دیگه این موقعیت از دست میره و مثلش گیرم نمیاد . یه مدت نرو سر کار بمون پیش بچت وقتی انقدر بهت احتیاج داره . توی خونه مثلا سبزی پاک کن یا پیاز داغ و سیر داغ درست کن بده سوپری و از این مدل کارا . پسرت فقط یه بار بچه هست و الان واقعا بهت احتیاج داره . این اضطراب و استرس هم اگه از بچگی بمونه توی وجودش توی بزرگسالی هم مشکل پیدا میکنه .

یکم جمع و جور تر زندگی کنید ولی بچت سالم و شاد بزرگ بشه خیلی بهتره تا از نظر مالی رفاه بیشتری داشته باشه ولی انقدر ضربه بخوره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم