2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست
خیلی انجام دادیم دکتر گفته تا هشت سالگی خوب میشه

خب عزیزم خداروشکر که گفته خوب میشه ....‌‌بنظرم موضوعی که الان مهمه شب ادراری بچه نیست چون حل شدنیه ..... موضوع اصلی فامیلاتونن که دارن بچه رو اذیت میکنم و اعتمادبه‌نفس بچه رو ازش گرفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوشک شدنش نگرانم

چون سنش اونقدر نیست یادش نمی‌مونه ... شما باید یه جوری رفتار کنید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده و قضیه رو براش عادی جلوه بدین تا بچه خجالت زده نشه .... الان مهمترین کاری که باید بکنید اینه که روح و روان بچه آسیبی نبینه

شما داشتید مشکل منا

ببین من خواهرم مثانه اش کوچیکه زود به زود میره دستشویی .

الان ۳۰ سالشه خیلی کنترل میکنه مثلا من اصلا دستشویی عمومی نمیرم ولی اون هرجامیریم سریع میره دست خودش نیس .مثانه اش کوچیکه .تواین چن وقته یه بار داشت از سرکار می اومد تا بیاد خونه گرفته بود تا برسه دستشویی تو راه پله یه مقدار ریخت تو شورتش 

این بدنشه مشکلم نیس اصلا .دست خودش نیس