2777
2789
عنوان

چه کرمی میزنین روزمره که رنگی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 84 پست
همه مارکای ضدآفتاب مناسب انواع پوست چرب و خشک و نرمال دارن ،ولی میبینی یه ضذآفتاب مثل دکتر ژیلا که م ...

وااای نه سول اکتیو رو اصلا با ژیلا مقایسه نکن.

سول اکتیو فرانسویه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرباصلا صورتمو چرب نمیکنه کرم پودری سان سیف هم داشتم اونم کاور قشنگی داشت یکدست میکرد صورتمو

مرسی عزیزدلمممم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
برای پوست چرب آره راضیم از زیرش هم آب رسان میزنم کار یه کرم پودر سبک رو میکنه

جلدش سفیده عزیزدلم؟

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
وااای نه سول اکتیو رو اصلا با ژیلا مقایسه نکن.سول اکتیو فرانسویه

عزیزم مقایسه هیچوقت نمیکنم ،دیگه همه میدونن بهترین کرمای ارایشی و مراقبتی تولید فرانسه ست ،من تو برند ایرانی دکتر زیلا برام خوب بود ،با ساعت کاری ۶،۷ ساعته که مداوم بیرونم الان پوستم عالیه ،بماند که قدیم ندیما آنا گرین استفاده میکردم الان ردی ازشون نیست ،انا گرین گینوت ،هی یادش بخیر

من ضد آفتاب رنگی میزنم

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

بچه ها خودم تاپینک نتونستم بزنم

نمیدونم چیکار کنم از روی کتاب کار دارم میخونم اصلن تو مخم نمیره سرم درده دارم میرم میخوام امتحان فردا نمره من بالا باشه فارسی نهم چهارشنبه معلم بخاطر اینکا امتحان تا درس ۶ بود ۲ تل درسو فشرده درس داد آرایه هارو فشرده گفت پنجشنبه و جمعه هم حالم خوب نبود دلدار بود الانم امروز نرفتم تا بخونم اصلن نابودم چیکار کنم؟ ترو خدا راهنماییم کنید😭💔بخدا داشتم گریه میکردم بس نابودم

بچه ها خودم تاپینک نتونستم بزنمنمیدونم چیکار کنم از روی کتاب کار دارم میخونم اصلن تو مخم نمیره سرم د ...

برو مشاوره عزیزم حتما این وضعیت خوب نیست از درس زده میشی

چه مارکییی

مای

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
2810