2777
2789

نگه پیدارین و دارو میدین

من دیشب دیدم تبش پایین نمیاد به شوهرم میگم بیا ببریمش میخاست منو بزنه دیگه تا الان هنوز نبردیم بعدا میخایم ببریم هی تب میکنه هی کمی بهتر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استامینوفن نهایتا شیاف میزارم براش من تاحالا برا سرما خوردگی نبردمش دکتر یه بار دیگه بیرون روی شدید داشت خون داخلش بود ترسیدم بردم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

اگ فقط تب داره علایم دیگ نداره احتمالا ویروس رزوئلا گرفته تبش با تب سنج بگیر وبراش شیاف مخصوص کودک بگیر هر ۴ ساعت بزن تا ۳ روز تب داره ولی اگ علائم دیگ هم داره مثل گلودرد سرفه حتما ببر ولی من براتب تو خونه شربت ایبوپروفن وشیاف همیشه دارم 

دختر منم همش تب میکرد چند روز پیش امروز بهتر شده گاهی بخاطر ویروس ها و آلودگی درمانگاه و بیمارستان نمیبرمش دارو میدم گاهی میبرم...چون نبش بالا بود این سری بردم..اگه فقط تب داره هر ۸ساعت استامینوفن بده بهش چون دخترم سرفه خلط دار داشت و تب میکرد دکتر براش خشک کن هم نوشت 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
2810