دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3834 عنوان حستون نسبت به من چیه 35 بازدید | 6 پست چه وایبی ازم میگیریم ؟ یا مثلا با دیدن تاپیکم چی میاد تو ذهنتون 😁😁🤦♀️ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 امروز | 16:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16282 اولین بار میبینمت😶🌫️ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تنهااماباامید عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 10165 اینکه دوس داری تو کانون توجه باشیجوری رفتار میکنی که رضایت اکثر افراد رو جلب کنی آرومی کم حرفی لبخند رو لباته اللّهم عجّل لولیک الفرج
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3834 اولین بار میبینمت😶🌫️ منم همینطور 😂 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3834 اینکه دوس داری تو کانون توجه باشیجوری رفتار میکنی که رضایت اکثر افراد رو جلب کنی آرومی کم حرفی لبخند ... وای چه عجیب دقیقا همینم ... لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3834 دختری در باران هستی🙃 نام کاربریم به خاطر اینه که عاشق بارونم و اصلا بارون که میاد به حال دیگه ای میشم و یه جورایی حس میکنم درونم هم همیشه بارونیه حتی وقتی خوشحالم 😔❤ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚