2777
2789
عنوان

خیلی بده بچه رو لوس کردن خیلی بده

71 بازدید | 10 پست

ی ابجی دارم ۱۶سالشه 

انقدر لوس بارش آوردن دست ب سیاه وسفید نمیزنه مادر ۵۰سالم کارای خونه رو میکنه 

این خرس گنده تو اتاقشه درو میبنده 

حتی مادرم براش غذا میاره بشقاب میزاره جلوش تا ازمدرسه میاد مثل خروس دعوا داره 

منم اومدم خونه مامانم همش صدلی بحثش با بابام یا مامانم میاد که توقع داره پول بدن فلان چیزو بخره 

خیلی سنش کمه اسی دخالت نکن مادرت خودش بخواد بهش میگه توودخالت نکن شاید مادرت دوست داره براش انجام بد ...

من میام خونشون با بچه کوچیکم‌کارکنم اون خرس گنده بحث کنه ک پالتو چهارممو بخرم 

انگار رو بانک نشسته مفت خور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میام خونشون با بچه کوچیکم‌کارکنم اون خرس گنده بحث کنه ک پالتو چهارممو بخرم انگار رو بانک نشسته مف ...

شما هم نکن 

خانواده ات باید یاد بگیرن چطور تو کارای خونه مشارکت کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من میام خونشون با بچه کوچیکم‌کارکنم اون خرس گنده بحث کنه ک پالتو چهارممو بخرم انگار رو بانک نشسته مف ...

چدا پدر مادرت خودشون چیزی بهش نمیگن ؟ حتما راضین از این موضوع

من خودم او این سن بودم خیلی بد اخلاق بودم خیلی

سن حساسه

اما خواهرم که از من بزرگتره خیلی هوامو داشت

شما درکش کن

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
دلم‌میسوزه ب مامانم

دلت نسوزه 

هرکسی اول باید دلش واسه خودش بسوزه 

مامانت خودش دوست داره اینجوری زندگی کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan