2777
2789
معلمش خیلی خوش اخلاق و با حوصله هست خود معلم هم خندانه چهرش و هر وقت دیدم می‌خنده 😅😅 منظورش خنده ب ...

چه با نمک، منم خندم گرفت، خب بخنده اینجوری حال میکنه، تورو خدا جلوی بچه هارو نگیرین گناه دارن، مدرسه ابتدایی هستن مدرسه نباید انقد سخت بگیره، هنوز خیلی کوچولو هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه حرف نزنه چیکار کنه بگو اگ معلم با شعوری بودی میدونستی بچه های کوچیک تا یاد بگیرن تو ذهنشون حرف ز ...

چه ربطی داره نمیشه که معلم داره درس میده بچه ها باید ساکت باشن و با دوستاشون حرف نزنن از الان باید یادبگیره نظم کلاس بهم نزنه 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

خودمم ناراحت شدم حقیقتا جلوی سه چهار تا از مادرا گفت حواس بقیه رو پرت میکنه . اینجور مادرا باهاش لج ...

خب انقد شل نگیرین با معلما، بهش بگین چرا جلو بقیه مادرا گفتین، مثلا شما معلمین

دختر من خیلییی حرف نمیزنه ها ولی گلا دوسداره باهامون صحبت کنه اجتماعیه منم شنیدم اینجور بچه ها موفقو ...

تو خونه بهش بگو بیا بازی کنیم مثلا  زمان بگیر هر کی تونست ۱۰ دقیقه حرف نزته جایزه داره بعد زمان و افزایش بدین معلم ها هم چاره ندارن تعداد دانش اموز ها زیاده بایدکلاس و مدیریت کنن یکی حرف بزنه جو کلاس بهم میریزه تا بیان اروم کنن و مطلب و اموزش بدن طول میکشه میتونی اگر امکانش هست به معلم بگی از این صندلی تک نفرها بزار جلو که بغل دستی نداشته باشه باهاش صحبت کنه

تو کلاس پسر من هستند دقیقا جلسه اولیا جلو اونا گفت اونا هم شروع کردن کلی بچه هاشون اختلال عدم تمرکز ...

چه معلمی که جلوی جمع گفت 

اگرم مشکلی باشه باید تو خلوت می‌گفت 

الان اینجوری بچه خودشون انگار ساکته و هیچ مشکلی نداره 😑

مدیر مدرسه پسرم تو جلسات گفت چند تا دانش آموز هستن که نظم مدرسه رو بهم می‌زنن ولی اسم نمی‌برم چون بعدا تا ۶ سال می‌خوان اینجا باشن اونوقت هر چی بشه می‌خوان بذارن تقصیر اون بچه 

زنگ میزنم تلفنی به والدین  میگم کدوم دانش آموز هست 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

چه با نمک، منم خندم گرفت، خب بخنده اینجوری حال میکنه، تورو خدا جلوی بچه هارو نگیرین گناه دارن، مدرسه ...

معلم بنده خدا زیر فشار اولیا مدرسه و اولیا دانش اموزان واقع میشه درسته که بچه باید تو مدرسه شادی کنه ولی نظام اموزشی مشکل داره 

چه با نمک، منم خندم گرفت، خب بخنده اینجوری حال میکنه، تورو خدا جلوی بچه هارو نگیرین گناه دارن، مدرسه ...

الهی همیشه بخندی عزیزم 

من فقط بهش گفتم زیاد نخند نظم کلاس بهم میخوره 

اونقدر تاکید نداشتم 

خب کلاس اول هستن تو پیش دبستانی همش بازی و خنده بود 

تا به محیط جدید عادت کنن طول می‌کشه یکم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه معلمی که جلوی جمع گفت اگرم مشکلی باشه باید تو خلوت می‌گفت الان اینجوری بچه خودشون انگار ساکته و ه ...

نمیدونم الان هرچی تو کلاس میشه همون خانم مادرها رو جمع میکنه و لشگر کشی میکنه بر علیه پسر من دو هفته پیش اینقدر با بچه دعوا کرده بود که بچه زده بود زیر گریه اومد خونه زنگ زدم مدرسه جلسه گذاشتن با اون مادر خیلی راحت گفت کار خوبی کردم بازم انجام میدم چون شما برای تربیت بچه تون وقت نداشتین که حرف میزنه جالبه معلمش گفت این اتفاق افتاده و من میام میگم اون مادر حق نداشته ولی اونجا سکوت کامل کرد و حرفهایی که من زده بودم رو از اون یکی مادر شنیدم متوجه شدم شخصیت دو رو و حرف بیار ببر داره 

پسر من دارو گرفته برای هیجانش تو تمام مدرسه پر کرده حتی بچه ها هم میدونن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نمیدونم الان هرچی تو کلاس میشه همون خانم مادرها رو جمع میکنه و لشگر کشی میکنه بر علیه پسر من دو هفته ...

چه معلم بیشعور و بی شخصیتی داره 

اون نه تنها نمیتونه کلاس رو جمع کنه حتی نمیتونه مادرها رو جمع کنه 

چون خودش عرضه نداره میندازه تقصیر بقیه 

اصلا به درد معلمی نمیخوره چون کوچیکترین آداب معلمی رو بلد نیست 

چقدر حرصم گرفته ازش 😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه معلم بیشعور و بی شخصیتی داره اون نه تنها نمیتونه کلاس رو جمع کنه حتی نمیتونه مادرها رو جمع کنه چو ...

واقعا بی شخصیت هست 

کلا اختلاف میاندازه حکومت میکنه 

همش میگه من نصف بچه های کلاسم مشکل دارن و سخته و اذیتم شخصیت نمایشی هم داره حتی پشت سر معلم اون یکی کلاس هم حرف میزنه من بعد اون جلسه شخصیتش رو شناختم کلا باهاش در حد نیاز صحبت میکنم یا پیام میدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

ی معلم کلاس اولی باید درک کنه بچه اند نمیفهمند 

ن ک معلم خودسم نیاز داره کسی براش توضیح بده 

واقعا بی شخصیت هست کلا اختلاف میاندازه حکومت میکنه همش میگه من نصف بچه های کلاسم مشکل دارن و سخته و ...

ای وای 😔😔😔 

آره نصف مشکل دارن فقط تو خوبی 

خودش مشکل داره نمیشه که این همه مشکل داشته باشن 

کنترل روابط هم بلد نیست 

خبرچینی رو کجای دلم بذارم 

تازه کار هست ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای وای 😔😔😔 آره نصف مشکل دارن فقط تو خوبی خودش مشکل داره نمیشه که این همه مشکل داشته باشن کنترل رو ...

اصلا معلم‌ها کنترل کلاس بلد نیستن هرچی میشه سریع دفتر و هیاهو و جنجال 

مادر خودم و مادر همسرم معلم بودن والا یک بار نشنیدم این جوری باشه شرایطتشون 

میگه ۱۵ سال سابقه تدریس داره کتاب نوشته و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اصلا معلم‌ها کنترل کلاس بلد نیستن هرچی میشه سریع دفتر و هیاهو و جنجال مادر خودم و مادر همسرم معلم بو ...

ابن چه کتابی نوشته آخه ولی ساده ترین چیز رو بلد نیست 

دیگه خودتون تو خانواده معلم دارین 

کاملا معلومه این معلم مشکل داره  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810