2777
2789
پس چیکار کنم سری قبل کلی باهاش صحبت کردیم. کلا ماشالله شیطونه

کلاس اولی طبیعیه 

سعی کن بهش یاد بدی که توی هر مکانی باید چجوری رفتار کنه 

مثلا سر کلاس درس نباید صحبت کنه ولی زنگ تفریح میتونه هر چقدر دوست داشت حرف بزنه 

سعی کن این مفاهیم رو با داستان های بچگونه بهش یاد بدی 

بیشتر قبول میکنن تا اینکه دعواشون کنی 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
معمولا یسری بچه ها از ۳ سالگی تا ۱۰ الی ۱۱ سالگی خیلی حرف میزنن ماهم تو فامیل و آشناها زیاد داشتیم ب ...

دختر من خیلییی حرف نمیزنه ها ولی گلا دوسداره باهامون صحبت کنه اجتماعیه منم شنیدم اینجور بچه ها موفقو باهوشن

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگوووو چرا میبری روانشناس . حالا تاثیری داره؟من شنیدم خیلی خوبه که پرحرف باشه بچه ولی خودم میترس ...

چون به دیگران رفتارش آسیب میزنه متاسفانه 

کلاس قانون داره وقتی رعایت نمیکنه الان معلم شاکی بعدا بچه و اولیا هم شاکی میشن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
معلم پسر منم گفت درسش خوبه گیرایش خوبه انتقال مطالبش هم خوبه ولی گاهی خندش میگیره نمیتونم کنترلش کن ...

چرا نخنده؟ مگه درس بچه ها چی هست، بچه آن، بزارین بچگی کنن، درس هم میخونن

بچه حرف نزنه چیکار کنه بگو اگ معلم با شعوری بودی میدونستی بچه های کوچیک تا یاد بگیرن تو ذهنشون حرف ز ...

خودمم ناراحت شدم حقیقتا جلوی سه چهار تا از مادرا گفت حواس بقیه رو پرت میکنه . اینجور مادرا باهاش لج میشن

خب حرف بزنه، حتما حرف داره که میزنه، جلوی حرف زدن بچه رو هم میخوان بگیرن، کلاس اوله هااا

همینو بگووو. تازه دختر من غیر طبیعی پرحرف نیست دوس داره باهم صحبت کنیم 

دختر من خیلییی حرف نمیزنه ها ولی گلا دوسداره باهامون صحبت کنه اجتماعیه منم شنیدم اینجور بچه ها موفقو ...

میدونی چیه گاهی ما بزرگا حوصله گوش دادن نداریم وگرنه واسه بچه کاملا یچیز نرمال و طبیعیه

گاهی تو خسته دلت میخواد دیگه تعریف نکنه سوال پیچت نکنه

گاهی معلم از سر و کله زدن با اون همه بچه خستش حس این داره که خیلی داره پر حرفی میکنه 

سخت نگیر

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
چرا نخنده؟ مگه درس بچه ها چی هست، بچه آن، بزارین بچگی کنن، درس هم میخونن

معلمش خیلی خوش اخلاق و با حوصله هست 

خود معلم هم خندانه چهرش و هر وقت دیدم می‌خنده 😅😅 

منظورش خنده بیش از حد و ادامه داره 😅😅😅 

مثلا یه چی بگه همه میخندن خنده بقیه تموم میشه ولی پسرم ادامه داره 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خودمم ناراحت شدم حقیقتا جلوی سه چهار تا از مادرا گفت حواس بقیه رو پرت میکنه . اینجور مادرا باهاش لج ...

تو کلاس پسر من هستند دقیقا جلسه اولیا جلو اونا گفت اونا هم شروع کردن کلی بچه هاشون اختلال عدم تمرکز و یادگیری دارن همش میگن این حرف میزنه که اونا مشکل پیدا کردن والا معلم‌ها کلاس داری و آموزش بلد نیستن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خوب بچه دوی داره حرف بزنه بنظرم شما اصلا دخالت نکن نحیط کلاس و مدرسه را خود معلم باید کنترل کنه فقط ...

از همین میترسم هی تذکر بدم سرکوب شه اعتمادبنفسش از بین بره . 

خودمم ناراحت شدم حقیقتا جلوی سه چهار تا از مادرا گفت حواس بقیه رو پرت میکنه . اینجور مادرا باهاش لج ...

بهش بگو اینجور مواقع خصوصی بهم بگید بعدشم بچه هس چ کنیم ب دخترت بگو سرکلاس برا یادگیری بقیه دوستاش کمتر حرف بزنه بهتره 

نظر خوده دخترتم بپرس 

دختر من پیش ما بیشتر حرف میزنه دو کلاس زیاد حرف نمیزنه مگ فقط با دوستش 

پیش دبستانیه

همینو بگووو. تازه دختر من غیر طبیعی پرحرف نیست دوس داره باهم صحبت کنیم

من باشم برای اینکه معلم لج نیوفته الکی میگم باشه باهاش حرف میزنم، ولی هیچی به بچم نمیگم، یکمم با معلم حرف میزنم میگم بچه ان دیگه

معمولا یسری بچه ها از ۳ سالگی تا ۱۰ الی ۱۱ سالگی خیلی حرف میزنن ماهم تو فامیل و آشناها زیاد داشتیم ب ...

آفرین همینو خواستم بگم بچه های که زیاد حرف میزنن فوق العاده باهوش و با زکاوت هستن منم دیدم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

2810