2777
2789
عنوان

حسابداری یا آموزش ابتدایی

54 بازدید | 9 پست

بنظرتون برم حسابداری هم حسابدار باشم هم برم آزمون استخدامی شرکت کنم تا تو هنرستان دبیر حسابداری بشم

یا برم انسانی آموزش ابتدایی؟

کدومشون بهتره از همه نظر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اول دبیرستان رو بخون عزیزم 

رشته دانشگاهی همون موقع تصمیم میگیری

آموزش ابتدایی تا دوسال دیگ نهایت آزمونش تمومه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
نرو حسابداری تو ریاضیش می مونی دانشجو ها حسابداری دارن ناله میکنن تو خوابگاه آموزش ابتدایی راحته خون ...

اموزش ابتدایی همش تدریس و کنفرانس و کوفت و... دائم جلوی ۵۰/۶۰نفر باید روی منبر باشی اینم در نظر بگیر

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اموزش ابتدایی همش تدریس و کنفرانس و کوفت و... دائم جلوی ۵۰/۶۰نفر باید روی منبر باشی اینم در نظر بگیر

بهتر از اینه همش دنبال این باشی این فرمول اون فرمول رو توضیح بدید حسابداری هم کنفراس داری و ریاضیاتش سخته من تو اتاقم هم حسابداری هست هم آموزش ابتدایی 

بهتر از اینه همش دنبال این باشی این فرمول اون فرمول رو توضیح بدید حسابداری هم کنفراس داری و ریاضیاتش ...

خب عزیزم آزمون آموزش ابتدایی دوسال دیگ نهایت هست  اما حسابداری تا ابد واسش شغل هست حتی خارج و مهاجرتی میشه باهاش کرد

بهتر از اینه همش دنبال این باشی این فرمول اون فرمول رو توضیح بدید حسابداری هم کنفراس داری و ریاضیاتش ...

فقط یه مدرک گرفتن که ملاک نیست ،شعل هم باید براش وجود داشته باشه ،در ضمن حسابدهری در این حد هم سخت نیست ،جزو رشته هاییه که حتی بچه های گروه انسانی هم میتونن انتخاب کنن ،پس جزو رشته های متوسطه از نطر سختی