2777
2789
عنوان

لباس پاییزه بیرونی چی بخرم که تا چند سال از مُد نره❔

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 86 پست
منم بار اول عید رفتم زیارت ی دستم کفش ی دستم هم تو دست بچم چادرم یذره رفت عقب هی میگفتن بکش جلو مگه ...

دایی و زنداییم که از تهران اومدن 

دقیقا همین اتفاق براش افتاد بیچاره خاطره ی بدی براش شد 

اون بچه کوچیک بغلی هم داشت عادت به چادر سر کردن هم نداشت 

منم قمےام.. اینایے ڪہ شمامیگے اصلا ندیدم اقوام همہ جوره داریم چادرے مانتویے، خیابون هم راحت وآزادیم ...

شاید شما بالاشهر قم زندگی میکنی مثل سالاریه و صدوق ، بلوار امین و..

وگرنه بقیه جاهای متوسط و پایین قم دقیقا همینه که من گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری من تابستون اومدم مانتو و شلوار پارچه آیی گشاد تنم بود آستین یکم کوتاه چون شوهرم گفت تیپ معمو ...

نه نه 

قم اصلا جنبه تیپ و استایل و این چیزا رو نداره 

مگه بالاشهرش بری فقط 

جلو قمیا باید یکم مراعات کرد چون رو حجاب خیلی تعصبی ان این مرکز ترک بی حجابی که تو اینستا مسخره میکنن دقیقا خوده قمه 

اختیاریه هااا اما اجباریه با زور و حرف درشت بهت میگه لباستو درست کن شالتو درست کن اما اگه رو حرفشون حرف بزنی شروع میکنن به جمیله بازی و فیلم گرفتن 

حق داری من تابستون اومدم مانتو و شلوار پارچه آیی گشاد تنم بود آستین یکم کوتاه چون شوهرم گفت تیپ معمو ...

سری پیش تو اتوبوس نشسته بودم 

یه دختر ۱۲ـ۱۳ ساله اومد سوار شد نشست رو صندلی شالش رو گردنش بود حالا یا خودش خواسته بود یا افتاده بود هر چی 

خانومه اول شروع کرد با بد رفتاری که شالتو جمع کن و فلان 

دختره بدتر لج کرد 

آخر زنه شروع کرد به توهین و بی احترامی که آره این اینجوریه معلوم نیست پدر و مادرش چی باشن همه اینا تقصیررررر پدر مادره !

اشک دختترو در اورد تو ایستگاه بعدی دختره پیاده شد اون زنه هم دنبالش پیاده شد و از سمت مسیر دختره دنبالش کرد گوشی شو در آورد ازش فیلم می‌گرفت 

در این حداااا ! من ازین اتفاقا روزی ۳ بار حداقل میبینم بعد یسریا میگن نه قم اینجوری نیست و فلان تو داری بد قمو میگی😐

لباس ساده هیچوقت از مد نمی‌افته. ی پالتو با پارچه ی فوتر با یقه ی انگلیسی و استین کتی یا پاکتی . ان ...

مدل یا عکس نتی شو داری بفرستی برام

با توصیفاتی که کردی بنظر ترکیب قشنگ و ساده ایه

گذاشتم عزیزم . حالا جیبو میتونی بدی یا ندی الان مدل استینم برات میفرستم

بزنم به تخته واقعا خوش سلیقه ای !

منم این سبکارو میپسندم ساده اما قشنگ 

دنبال مُد پایدارم خواهرم بزرگمم همینه لباسایی که با خواهرم میرم انتخاب میکنه قشنگ تا چندین سال هر جا می‌پوشم همه ازش تعریف میکنن 

اما لباسایی که فروشنده تعریف و تبلیغ میکنه و جوگیر میشم میخرم هر چند پولش زیاد باشه اما از نظر ظاهری اصلا به اون قیمتی که دادم میگن نمی ارزه 😭😂😂

بزنم به تخته واقعا خوش سلیقه ای !منم این سبکارو میپسندم ساده اما قشنگ دنبال مُد پایدارم خواهرم بزرگم ...

ممنون عزیزم نظر لطفته🥰🥰😘😘

آره ساده همیشه شیکه . 

پارچه بخر بده ی خیاط خوب برات بدوزه . تازه های پارچه فروشب جنسشون به مراتب بهتر از پارچه ایه که تولیدیا میدوزن و میدن تو بازار