2777
2789
عنوان

لباس پاییزه بیرونی چی بخرم که تا چند سال از مُد نره❔

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 86 پست
ترنچ کت ساده میخوای از ایسو کالکشن بخرمن خیلی ازشون خرید کردم جنسا و قیمتاشون عالیه

عاشق خرید اینترنتیم محصولات پوستی مویی و بهداشتیم رو همیشه نتی میخرم اما برای لباس چون گرونه و سایر بندی و رنگ و نوع پارچه میترسم اونی نباشه که می‌خوام نمی‌تونم ریسک کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بارونی دارم که اصلا از مد نمیوفته

یه پالتو ساده طرح چهارخونه ریز دارم اونم همینطور

ب علاوه کت سارافن پاییزه 

دوتا هم تونیک کبریتی ساده کلاسیک دارم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

قمه دیگه چادر سر نکنی قمیا جرت میدن منم مجبورم مردای هول و هیز اینجا زیاده با مانتو تو خیابون بگردی ...

وا چیمیگی ما اومدیم قم اصلا همچین چیزی نبود درسته همه چادر داشتن بجز ما ولی همچین مردایی من ندیدم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

عاشق خرید اینترنتیم محصولات پوستی مویی و بهداشتیم رو همیشه نتی میخرم اما برای لباس چون گرونه و سایر ...

سایز بندی کلا اندازه دورسینه و باسن و ... همه چیز رو مینویسه این پیج

سایت هم داره یه سر بزن بهش 

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
نه ولی چون اراکم زیاد میتونم بیام زیاد خانوم با مانتو دیدم

همین دیگه زندگی نکردی که اینچ میگی 

منم نگفتم نمیپوشن اما رفتارهایی که با مانتویی ها دارن در طول روز رو ندیدی که اینو میگی

قمی ها خیلی تعصبی و خشکه مذهبی ان درصد زیادیشون

مانتویی هم فقط مانتو بلند 

کوتاهارو گشت ارشاد جمع میکنه

من این بارونی رو دارم البته  رنگ دیگه اش

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

چون چادر میزنی لباسای لش یا خیلی بلند و گشاد نپوش یا پفی مثل کاپشن و پافر

لباسهای کلاه دار مثل سویی شرت و هودی هم که خودت گفتی خوب نمیشه

یه سوال بپرسم 

قم برف میاد؟

متصلست او. رشد کن؛ شاخه به شاخه!☀️🌱

قبل از اینکه بخری از خودت بپرس:

حاظرم حداقل ۱۵ بار بپوشمش؟

حاظرم سه تا مجلس مختلف بپوشم؟

جنس پارچش جوری هست که بتونم زیاد استفادش کنم؟

اگر این رو بپوشم حس خوبی به خودم دارم یا بر اساس هیجانات لحظه ایم میخرمش؟

آیا این لباس سبک اون لباسایی از کمدم هست که دائم میپوشمشون یا سبک اونایی که اصلا نمی پوشم؟

آیا قیمت پایین این لباس بر اساس کیفیت پایینش یا تخفیف خوبی که خورده یا… باعث خرید من که نمیشه؟ من باید لباس کم بخرم اما با کیفیت و کاربردی

به جز مدلش تن خور دوخت جنس راحتی مناسبی هم داره و به من و کیف و کفش و شلوار های موجود در کمدم میاد یا چون پشت ویترین قشنگ بود و با اینکه سبک من نیست و هیچ چیز ستی ام باهاش ندارم میخوام بخرمش؟

این سوالا خیلییی به من کمک میکنه

فاطمه ام دختر روستا ✨
2810