2777
2789

ساده و شیک باشه ؟

من همیشه بر طبق ترند ویترین های مغازه خرید میکنم بعد میرم خونه پشیمون میشم و می‌بینم به کارم نیومد 

مثلا رفتم هودی خریدم بعد یادم افتاد زیر چادر عربی شبیه خرس میشم هودی گرونمو تو خونه دارم می‌پوشم

یا مثلا رفتم ازین مانتو پاییزه های کوتاه خریدم چون قدم بلنده حکم تیشرت و بلوز رو داره برام تا مانتو !

اصلا دقت نمیکنم که این لباس به بدن لاغر و قد بلند من میاد یا نه ؟ با سلیقه لباس پوشنیدنم جوره یا نه ؟ روم میشه جایی بپوشم یا نه ؟

یا یه چیزایی که میخرم که با اینکه گرونه اما چون ترنده سال بعد پوشیدنش خز میشه

چیکار کنم؟ چی بخرم امسال ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه وقتی چادر عربی میزاری چه فرقی میکنه زیرش چی‌باشه

چه ربطی داره

آدم همه جا که چادر سر نمیکنه بالاخره خونه دوستی آشنایی میرم باید اون چادرو بزارم کنار دیگه نه ؟

ببخشید با چادر نمی‌رم دستشویی که😐

یجوری میگی انگار خودم خوشم میاد چادر بپوشم :/

چه ربطی دارهآدم همه جا که چادر سر نمیکنه بالاخره خونه دوستی آشنایی میرم باید اون چادرو بزارم کنار دی ...

عزیزم اینجور که با اکراه سرت میکنی دلم برات سوخت🥲

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
پالتو های بلند که یقه ی انگلیسی داره و اور سایزهترنچ کت های بلنداینا هم شیک هم از مد نمیفتهبافت هم خ ...

ترنچ کت ساده پیدا نکردم متأسفانه 

همه جا از این ۲ تیکه هاست که هم ترندیه هم خودم خوشم نمیاد

عزیزم اینجور که با اکراه سرت میکنی دلم برات سوخت🥲

قمه دیگه 

چادر سر نکنی قمیا جرت میدن منم مجبورم 

مردای هول و هیز اینجا زیاده با مانتو تو خیابون بگردی یجوری از سر تا پات نگاه میکنن انگار لختی چیزی هستی:/ 

مگه مانتو بلندی چیزی پیدا کنم 

قمه دیگه چادر سر نکنی قمیا جرت میدن منم مجبورم مردای هول و هیز اینجا زیاده با مانتو تو خیابون بگردی ...

وای منم اومدم قم اینجوری بود 

خدا به دادت ن برسه 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

یسریا رو تو خیابون میبینم لباسای شیک بلند و ساده میپوشن که با خودم میگم اینا از کجا خریدن که من تو ه ...

شاید از آنلاین شاپا خرید میکنن یا خیاط دوخته براشون

متصلست او. رشد کن؛ شاخه به شاخه!☀️🌱

2810