دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه قراره به خواست خودش این اتفاق بیوفته به درککک بذار دوباره تو باتلاق فرو بره
آخه دیگه فرق کرده اوضاع... من ۳۵ سالگی رسما طلاق گرفتم. کمرم خم شدددددد
هم تحصیلات بالا داشتم
هم شاغل بودم
هم آدم دست و پادار و اجتماعی بودم
الان تکلیف این زن طلاق گرفته تو ۱۵ سالگی که هنوز نوجوونه چی میشه؟؟؟؟؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
چرا باید خدا یه پدر و مادر بی عقل نصیب این دختر کنه
عزیزم قسمت و سرنوشت هر کس رو پیشونیش نوشته براش مقدر شده
اما جلوی بعضی اتفاق ها رو میشه ادم خودش بگیره
من مادر چرا باید بچه ۱۵ ساله خودم رو شوهر بدم انسانی نیست ......ب جای اینکه بچه رو وارد اجتماع کنن بهش استقلال بدن سرکوبش میکنن اینا دچار زوال عقلی هستن ک درست نمیشن
صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خب یعنی شما میگی باز ازداوج کنه؟من میگم بشینه خونه بره یه مهارتی یاد بگیرهنمیذارن درس بخونه
نه نمیگم...
ولی میگم خیلی خیلی اوضاع براش سخت شده. من که یک کامله زن بودم و قوی، واقعا برام سخته تنهایی... از تمام جوانب خانوادگی، عاطفی، جنسی و غیره...
خدا به دادش برسه.
بله باید یا درسش رو ادامه بده یا مهارت یاد بگیره. کمکش کتید که خودش رو بالا بکشه