2777
2789
عنوان

شوهرم هر روز سه بار میره خونه مامانش بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست
اینقدر فضای خونه را براش آرامش بخش و شاد و لذت بخش کن که یک ثانیه ای دلش برای توی خونه ی خودتون بود ...

اینا تاثیر داره واقعا ؟؟؟

مامانمم میگه، میگه فضای خونه رو گرم کن غذا همیشه اماده باشه چراغ خونه روشن باشه وقتی از سر کار میاد برو استقبالش خونه مرتب باشه اینجوری کنی کم میر ه و..ولی من باز استرس دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی من اینکارو میکنم بعد باباش پنج دیقه به پنج دیقع زنگ ما مشکلات داریم

پس مشکل از خانوادش بیشتر تا خودش 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اینا تاثیر داره واقعا ؟؟؟مامانمم میگه، میگه فضای خونه رو گرم کن غذا همیشه اماده باشه چراغ خونه روشن ...

تاثییر که داره عزیزم اکثرا برنامه ریزی داشته باش که نره بیرون 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
همین دیگ میرم خونه میبینم از سرکار میاد رفت اونحا

وای خیلی بده این 

چن سالتونه هردو 

رابطه عاطفیتون چجوریه ؟

همسرتون چجور ادمیه ؟از لحاظ شخصیت و درک و علاقه و مسئولیت پذیری؟

وای خیلی بده این چن سالتونه هردو رابطه عاطفیتون چجوریه ؟همسرتون چجور ادمیه ؟از لحاظ شخصیت و درک و عل ...

خوبه من ۲۴

اون ۳۲

ولی خیلی وابستس البته شده دو هفته نره کلا کلا نمیزارن دعوا راه میندازن اینو درس کن اونو دو تا برادرشوهرمم هستن همین ساختمون 

خوبه من ۲۴اون ۳۲ولی خیلی وابستس البته شده دو هفته نره کلا کلا نمیزارن دعوا راه میندازن اینو درس کن ا ...

اگه پیش اومده که دوهفته کلا نره ینی وابسته نیس 

تقصیر مامان باباشه که درک نمیکنن این ازدواج کرده 

اونم خب پدر مادرشه نمیتونه جلوشون وایسته، مجبور میشه به خاطر احترامی که داره حرف رو حرفشون نیاره 

توهم اروم باهاش صحبت کن بهش بگو که ما متاهلیم من وضعیتم اینجوریه نیاز دارم بهت و حسم بد میشه این مسائل پیش میاد یکم مدیریت کن و منم درک کن با پدر مادرت صحبت کن که همیشه کاری داشتن به تو نگن و گاهی به پدر مادرت بگو که تو هم زندگی و خانواده داری و باید به خونه زندگیت برسی