2777
2789
بستگی داره مثلاً پوستم خوبه گاهی جوش میزنم ولی میتونم نیازو اینجوری معنا کنم ک سرمای پوستی اوردینری ...

اگه تغذیه رو رعایت کنی باز جوش میزنه. اگه نه بیخیال سرم شو 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم، میخوام پول جمع کنم یه پلاک طلا بخرم برا خودم یکمیش مونده فقط، بعد دو دلم این ی ذره رو هم بذ ...

بخری آه می‌کشی چرا کردی نخری آه می‌کشی ک دنیا دوروز بود کاش میخریدم

بخری آه می‌کشی چرا کردی نخری آه می‌کشی ک دنیا دوروز بود کاش میخریدم

دقیقا.... ولی با خودم میگم تا 5 سال دیگه از خریدایی ک الان داشتم خسته شدمو خیلیاشون دیگه نیستن، ولی اون پلاک برام میمونه

مامانم آدم جمع کنی هست

یه عمر واسه خودش کم خرج کرد که بابام خونه بخره باغ بخره کلا هم ۲ دانگ خونه به نامشه و نصف باغ

اما مادرم اصلا زیاد خرج وسایل خونه مبل و پرده و کابینت و اینا نمیکرد

خرج استایل و لباس میکرد ولی کم ، خرج زیبایی اصلا نکرده و الان حسرتش رو داره

مادرشوهرم آدم جمع کنی هست، اما بیشتر وراحت تر واسه طلا و دوم برای دکور و  خونه زندگیش خرج میکنه همینطور واسه مراسم امام‌حسین و ....

مادرشوهرم فقط یه باغ بنامشه و کلا هم داره با زندگیش حال میکنه. یعنی حسرت چیزی به دلش نیست. 

کلا توی فرهنگش استایل و تیپ و لباس تعریف نشده اس

من از سبک مادرم کلا فراری هستم. سبک مادرشوهرم بهتره ولی تایپ من نیست

تصمیم گرفتم بیشتر واسه خودم و چیزایی که حال میکنم خرج کنم چون بتازگی پدرم فوت شدن و بچشم خودم دیدم که عمر چقدر کوتاهه و پدرم اصصصصصلا آماده رفتن نبود و کلی آرزو و حسرت داشت

نمیخوام اونجوری برم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام