2777
2789
عنوان

بچه ها میایید کمکم قرآن بخونیم

44 بازدید | 6 پست

جز ۲۴

۲۵

۲۶

۱۰

۲۰ 

هرکی کمک کرد ان شاالله  حاجت روابشین 

و به خواسته های قلبیش برسه 

وقتش تا دوشنبه هست

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

سلام دوستم حاجت روا باشید جز ۱۰ من میخونم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

سلام دوستم حاجت روا باشید جز ۱۰ من میخونم

سلام خداخیرتون بده  واقعا آن شاالله  حضرت مهدی دعا گوتون باشه و حضرت علی علیه السلام به زندگیتون نظر کنه خیلی خیلی خیلی ممنونم 

اجرتون با حضرت علی علیه السلام 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خداخیرتون بده واقعا آن شاالله حضرت مهدی دعا گوتون باشه و حضرت علی علیه السلام به زندگیتون نظر ...

مرسی عزیزم الهی امین چقدر نیاز داشتم به این دعا 😭😭😭

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مرسی عزیزم الهی امین چقدر نیاز داشتم به این دعا 😭😭😭

دورت بگردم شما کمکم کردین ان شاالله  خدابهترین هاشو نصیبت کنه وان شاالله  حضرت علی علیه السلام همه جوره کمکتون کنه

دورت بگردم شما کمکم کردین ان شاالله خدابهترین هاشو نصیبت کنه وان شاالله حضرت علی علیه السلام همه ج ...

مرسی عزیزی انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

مرسی عزیزی انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

🌹🌹🌹🌹