2777
2789
😭😭😭شکر ندارمیک هفته است یادم میره بخرمواجب شد بنویسم تو برگهعیب نداره فدای سرت خوردی نوش جونتیه چ ...

چشم عشقم کاش نزدیک بودیم برات خودم درست میکردم می‌آوردم.  

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭شکر ندارمیک هفته است یادم میره بخرمواجب شد بنویسم تو برگهعیب نداره فدای سرت خوردی نوش جونتیه چ ...

شیره نداری من باشیره درست میکنم رنگشم قشنگ میشه

اکیپ سوگلی های سایت#

شیره نداری من باشیره درست میکنم رنگشم قشنگ میشه

دارم با شیره دوست ندارم یه بار خوردم خوشم نیومد

خوب میشه واقعا؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چشم عشقم کاش نزدیک بودیم برات خودم درست میکردم می‌آوردم.

عزیزدلم نوش جونت🌷

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دارم با شیره دوست ندارم یه بار خوردم خوشم نیومدخوب میشه واقعا؟

اره بابا شیره خوشمزه تره طعمو رنگش یه جورشم هست کمتر روغن میبره اردو تفت بدی بعد شیره و یه ذره روغن بزنی بعدش تیکه های کوچیک درست کنی بزاری یخچال 😋 اسی همرو به تبو تاب انداختیا🤣🤣

اکیپ سوگلی های سایت#

اره بابا شیره خوشمزه تره طعمو رنگش یه جورشم هست کمتر روغن میبره اردو تفت بدی بعد شیره و یه ذره روغن ...

ای خدا پاشم برم تو درست کنم با چایی بزنیم بربدن

اره واقعا اسی دمت گرم