2777
2789

فردا باید برم کنفرانس بدم اونم جلوی چند نفر که نمیدونم کی هستن داخل یه سالن به صورت تک نفره یعنی کسی نیست فقط من و اون چند نفر

بعد هر کدوم هم چند برگه میگیرم دستشون و برات نمره میزارن 

وای از استرس دارم میمیرم چکار کنم کلاس دهم ام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمن دیگ چرا باید استرس بگیری فک کن اصلا کسی نیست راحت باش بخودت اعتماد بنفس بده

۶ نفر هستن ۳ تا مرد ۳ تا زن 

اخه همشون زول میزنن بهت ادم همه چیز یادش میره 😂😢

نه خوارزمی نیست معاون پرورشی همش بهم گیر میده همش داخل مسابقات ثبت نام ام میکنه 😂

خب دیگه باید تجربه داشته باشی، من ی بار مسابقات آزمایشگاه شرکت کردم رفتیم استان، موقع مسابقه تا یکی از داورا نگام کرد بشر از دستم افتاد خورد شد، انقه استرس داشتم

خب دیگه باید تجربه داشته باشی، من ی بار مسابقات آزمایشگاه شرکت کردم رفتیم استان، موقع مسابقه تا یکی ...

😂

اخه چند نفری به ادم زول میزنن ادم همه چیز یادش میره 

والاا😅البته دهن وگوش هم دارند الن دنیا پر شده با ادم های مصنوعی حرکت هم میکنن فکر کن اینام مصنوعین

😂

اگه دست و صدام بلرزه ۱۰ نمره کم میکنن 

یه دفعه مکث کنی ۵ نمره کم میکنن و ...........

اوضاع خیلی خیته 😂😂😂

😂اگه دست و صدام بلرزه ۱۰ نمره کم میکنن یه دفعه مکث کنی ۵ نمره کم میکنن و ...........اوضاع خیلی خیته ...

گفتم ک باید اعتماد بنفست قوی کنی انگا.ر هیچ کس سالن نیس تو خونه چند بار کار کن باخودت ببین در چه حدی