من خودم پنجشنبه به صورت مجازی در حال ارائه کنفرانس بودم فک کنین ۳۰نفر پزشک دارن گوش میدن و استاد بنده به جای کلمه ژنده پوش از لغت ج ن د ه پوش استفاده کردم انقدر بهم ریخته بودم که لکنت زبون گرفته بودم آخر سر استاد گفت شما هفته دیگه ارائه کنین 😂😂☺☺☺
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
بنده حقیر از خواب بیدار شدم همونجوری ک هپلی هپو بودم و داغون و دراز کش رفتم گروه کلاسی مونو دانشگاه منظورمه باز کردم و دستم خورد رو اون فیلمای گرد و ازم داشت فیلم میگرفت و من یاد نداشتم چجوری لغوش کنم ول دادم رفت بعد زود حذفش کردم اگ میزفت دیگ باید انصراف میدادم
دیشب دوس شوهرم زنگ زد بعد من بلند به پسرم گفتم آب منو خوردی واسه باباروهم بخور 🤦♀️🤦♀️🤦♀
دیشب داشتیم فالوده میخوردیم من سه تا پیاله آوردم گوشی شوهرم زنگ زد تو ثانیه نکشیده پسرم شربت فالوده هر سه تا پیاله رو سرکشید
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنده حقیر از خواب بیدار شدم همونجوری ک هپلی هپو بودم و داغون و دراز کش رفتم گروه کلاسی مونو دانشگاه ...
😂
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
دیشب دوس شوهرم زنگ زد بعد من بلند به پسرم گفتم آب منو خوردی واسه باباروهم بخور 🤦♀️🤦♀️🤦♀دیشب دا ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
خیلی بد بود شوهرم بعد از اینکه قطع کرد خیلی قاطی کرد😓😢
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خیلی سوتی میدم بخوام بنویسم تا امروز ۵۰۰ تا دفتر ۲۹۰ برگ میشه