2777
2789
عنوان

کیاسوهرشون تاحالابراشون کادونخریده ناراحت نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 36 پست
میدونی خیلی کار خوبی کردی حداقل فحشش دادی اروم گرفتی من طرفو فحشم ندادم ولی تعلیق شدم چند هفته این خ ...

وای چرا تعلیقت کردن اخه گلم

من این کاربری با شماره شوهرم درست کردم چند سال پیش 

اون با شماره خودم بود 

اخه بخدا من هیچی نگفته بودم فقط گفتم حرمت مادر پدر نگه دارید چون استارتر میگفت پدرم بمیره الهی چون موقع پریودی برام کاپ کیک نخریده 

یهو این‌کاربر شروع کرد فحاشی 🤦🤦🤦

خیلی ناراحت شدم نینی یارهارو صدا کردم دیدم هیچی نمیگن واکنش نشون نمیدن رفتم همونجا جوابشو دادم 

کاش میشد اینجا بعضیا رو بلاک کرد

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
وای چرا تعلیقت کردن اخه گلممن این کاربری با شماره شوهرم درست کردم چند سال پیش اون با شماره خودم بود ...

چون منم نفرینش کردم البته خودشو نه بچشو گفتم الهی امام رضا جوابتو بده و اینا بعدا گفتم کاش دوتا فحش درحد لیاقتش داده بودم تا اینقدر حرص نخورم 

عیب نداره اینم قدیمیه😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چرا تعلیقت کردن اخه گلممن این کاربری با شماره شوهرم درست کردم چند سال پیش اون با شماره خودم بود ...

منم اون خانوم ک نفرین کرد اول چندین بار نینی یار تگ کردم وقتی دیدم کسی نیس رسیدگی کنه نفرینش کردم 

چون منم نفرینش کردم البته خودشو نه بچشو گفتم الهی امام رضا جوابتو بده و اینا بعدا گفتم کاش دوتا فحش ...

😂😂😂😂فقط بخاطر نفرین تعلیقت کردن؟این نینی یارا عقل ندارن 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم