2777
2789

دوستای شوهرم اینطور که شوهرم تعریف میکنه همشون خراب  اهل ز*ن بازی اینا بودن یکیش با زن داداشش رابطه داشت یکیش با زن های دیگه با این که خودش زن داشت 

شوهرم میگه با اونا قطع ارتباط کرده الان یه دوست داره  که گیم آنلاین بازی میکنه یا بعضی موقع ها هم دیگه رو میبینن همش بهش میگم تو همه دوستات خراب بودن اینم مثل بقیه باهاش ارتباط نداشته باش همش از دوستش دفاع میکنه که نه ای اینطور نیست و فلان ولی من اصلا حس خوبی از دوستش نمیگیرم 

بهش میگم خب تو با دوستت میری بیرون منم بعضی موقع ها برم با دوستام همدیگه  روببینیم  میگه نه تو زنی با من فرق داری

خلاصه که بعد کلی دعوا شوهرم قول داده وقتی با این دوستش میره بیرون به من بگه ،ولی همش حس میکنم دیشب باهم بودن به من نمیگه 

تازگیا فهمیدم تاریخچه و پیاماشو با دوستش از گوشیس پاک میکنه

یعنی نمیزاره تو با دوستات وقت بگذرونی؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توفامیل ما یه عروسی هس شوهرش ازصبح تا شب مست و قمار بازی می‌کرد زنش همچین آدمش کرده ک نگو مثلا وقتی دوستاش میرفتن دنبال شوهرش ک از خونه برداننش این از پنجره سرشومیکرده بیرون به دوستاش فحش میداده ک حق ندارین اینو باخودتون ببرین 

خداشاهده یه خونه زندگی از همون شوهر پاتیل درس کرده بیا و ببین 

خودتو باید بزنی به قلدری وبی حیایی