2777
2789

من می‌خوام موهام رو رنگ کنم و بچه ی 4 ماهه دارم هیچکس هم حاضر نیست نگهش داره و آرایشگر هم گفت 3 ساعت طول می‌کشه ، به نظرتون باید بیخیال بشم اگه از یه طرف هم مراسم داریم دلم میخواد یه تغییری بکنم شوهرمم بیرونه بچه رو نگه نمی‌داره نمی‌دونم چیکار کنم بچه هم بازیگوش شده کم می‌خوابه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب وقت ارایشگاهتو برا زمان خوابش،بنداز تو کالسکه ببر بخوابه

اصلا معلوم نیست کی می‌خوابه خیلی زود هم با کوچکترین سر و صدایی بیدار میشه ، از یه طرف میگم ولش کنم از یه طرف هم همه بهم میخندن که به خودم نمی‌رسم 

نه مادر شوهرم گفت بیر خونه ی مادرت ، خونه ی مادرمم خیلی دوره

بوی رنگ مو برای نوزاد ضرر داره نمیتونی با خودت ببری ارایشگاه 

اگر کسی رو نداری بچه رو نگه داره بیخیال شو 

یا برو خونه مادرت بچه رو بزار همون اطراف برو ارایشگاه 

کار دیکه هم اینکه اگر ارایشگری میشناسی که سرش خلوته بگو بیاد خونه موهاتو رنگ کنه

بوی رنگ مو برای نوزاد ضرر داره نمیتونی با خودت ببری ارایشگاه اگر کسی رو نداری بچه رو نگه داره بیخیال ...

مگه بی خیالش بشم از شوهر هم شانس نیاوردم دو دقیقه بچه رو نگه داره