2777
2789
عنوان

خنده دار ترین سوتی که تاحالا دادی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 123 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بابات چی گفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای یاد یک خاطره افتادهسوتیداداشنم سر سفره از سهمش ی چیزی ...

هیچی لازم نبود بگه جواب نداد😂

وای این مال تو بدتر بود اخی اخی🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رنگم پرید مث گچ،، شوهرم دررفت، بهوای دشویی.... دید سوتی داغونی دادم،، گفت بس زحمت نمک میاری؟؟؟؟؟ بعد ...

🤣🤣🤣

مگه چقدر بود ک بره بشوره🤣🤣🤣🤦‍♀️

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

من سینه مرغ دوست ندارم بعد یه جایی دعوت بودیم که مرغ بود غذاشسر سفره اونم با فامیل نشسته بودیم منم ...

وااااااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کدوم از مردای فامیل داوطلب شدن🤣🤣🤣🤣🤣

مجردی؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

🤣🤣🤣مگه چقدر بود ک بره بشوره🤣🤣🤣🤦‍♀️

خدایی اجی اصلا توبگو ی ذره.. یکی روپات اب دهن بریزه، چ میکنی؟؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ن مرد بود با زنده باشید

خوبه مرد بوده 🤣🤣🤣🤣

وااااااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣کدوم از مردای فامیل داوطلب شدن🤣🤣🤣🤣🤣مجردی؟

همه از خجالت آب  شدن بابااا

آره تازه ٢٠ سالمه

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

خدایی اجی اصلا توبگو ی ذره.. یکی روپات اب دهن بریزه، چ میکنی؟؟؟؟

پیش نیومده قشنگم ولی خیلی سوتیت باحال بود

پیش نیومده قشنگم ولی خیلی سوتیت باحال بود

یهو ریخت.. کمم نبود... 🤣🤣🤣🤣

شوهرم ک دررفت... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من توی احوال پرسی آمدم بگم زنده باشید ،گفتم زنده ای 🤣🤣🤣 به رو خودم نیاوردم صحنه را ترک کردم

🤣🤣🤣🤣نه مرده ست🤣🤣🤣🤣

من لباس فروشی دارم یه اقاهه اومد برای خانمش یه بلوز شلوار خونگی بخره شلوار زیر بلوز اویز کزده بودم اقاهه گفت فکر کنم شلوارش کوچیک باشه من گفتم نه اصلا بزار شلوار و در بیارم ببین اگه خوشت اومد پسندیدی سایزش مناسب بود بخر یهو چشم تو چشم شدم با همکارم که خانم بود دیدم اون قرمز شده لبهاش و بهم فشار میده و از فشار خنده اشکهاش داره میریزه تازه فهمیدم چی گفتم 

2810