2777
2789
عنوان

خیانت زن متاهل بیچاره شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست
مگه شما داخل زندگی اونا بودین که قضاوت میکنین ماجرا را شنیدی همین واین اصلا کافی نیست اگر خانم واقعا ...

خیانت هیچ دلیلی نداره،اون که میخواست طلاق بگیره،اول طلاقشو میکرد بعد میرفت هرکاری دلش میخواست میکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما قاضی نیستیمو نمیدونیم در اون زندگی چه گذشته که به اینجا کشیده شده

اون آقا از آشناهای نزدیک ماست ولی زیاد نمیبینمش. اون خانمه هم از این نظر با دختراش مثل همن همه کسایی ک میشناسنشون میدونن

اگه خودش دیده چه بلایی سر اون یکی آقا آورده؟ یعنی شکایت نکرده از زنش؟ هم خانم محکوم هست هم آقا.اگه اون آقا متاهل بوده که حکم هر دو اعدام .اگه مجرد بوده با رضایت همسر محکوم به پرداخت دیه میشه. البته اگه بتونه خیانت رو ثابت کنه. خب الان مارو از گیجی دربیار🤔

مگه شما داخل زندگی اونا بودین که قضاوت میکنین ماجرا را شنیدی همین واین اصلا کافی نیست اگر خانم واقعا ...

اون آقاهه هم خودش متاهل بوده و خیانت میکرده. بعد شما میگین حتما خوب بوده؟ من ماجرا رو شنیدم و اون خانمه و دخترا رو هم همه به همین کارا می‌شناسن از رفتارشون کاملا مشخصه 

من اصلا راجبشون هیچ جا حرفی نزدم ک بخوام قضاوت کنم فقط چیزی ک میدونستم رو اینجا گفتم کسی هم ن اون خانومه رو میشناسه اینجا ن منو 

خیانت هیچ دلیلی نداره،اون که میخواست طلاق بگیره،اول طلاقشو میکرد بعد میرفت هرکاری دلش میخواست میکرد

من نگفتم دلیل داره یا نداره 

ازکجا معلوم این حرفها درست باشه همین 

یک طرفه نمیشه به قاضی رفت 

دوست من زندگیش نابودشده در حال جدا شدنن اینقدر شوهر بیشرفش پست سرش حرف در آورده که حد و اندازه نداره بنده خدا از صبح تا عصر کارکراتین مو انجام میده از عصر تا ساعت ۱۱ شب هم داخل رستوران کار میکنه به سختی زندگی خودش و دختراش تامین میکنه اون موقع اون بی شرف میگه دوست پسر دارع با پسراس و خراب و دخترامم خرابن اسی اینا گفت یاد اون. افتادم خدایی هر کی هرچی میگه قبول نکنین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اگه خودش دیده چه بلایی سر اون یکی آقا آورده؟ یعنی شکایت نکرده از زنش؟ هم خانم محکوم هست هم آقا.اگه ا ...

من از جزئیاتش خیلی خبر ندارم اما همه تعجب میکردن از همین موضوع ک چطور انقد راحت همه چیزو ازش گرفته و حکم خاصی هم براش در نظر نگرفتن.حتی شنیدم شاید با قاضی هم دستشون تو ی کاسه بوده نمیدونم مدت ها طول کشید تا این حکمو براشون زدن 

ولی خیلی دیدم و شنیدم مسائل اینجوری ک طرف خیانت کرده راحت و طرف مقابل هم هیچ کاری هم نتونسته کنه. مگر بره یارو رو بکشه یا بزنه 

من از جزئیاتش خیلی خبر ندارم اما همه تعجب میکردن از همین موضوع ک چطور انقد راحت همه چیزو ازش گرفته و ...

احتمالا نتونسته ثابت کنه. ان شاءالله تو هیچ زندگی این خیانت اتفاق نیفته. ولی امیدوارم کسی حامی آدم خیانتکار نباشه .حالا تو هر شرایطی که طرف بوده بازم دلیل بر خیانت نمیشه.

آره واقعا منم دلم از این آتیش میگیره چ قانونیه

حقیمت اینه که اصن زنا به راحتی نمیتونن مهریه بگیرن و ما از داخل زندگی اونا خبر نداریم که چزور شده که دادگاه حق رو به زن داده شاید اصلا داستان طور دیگه ای بوده . قاصی فقط خداست.