2777
2789
عنوان

اجازه میدین بچه هاتون خونه یکی دیگه بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست
من خونه خالم با هزار اشک میذاشتن یه شب بمونممردم نداشتن

منم بچگیم خونه عموم میموندم ولی بعد یه مدت دیگه حتی رفت و امدمون هم کمتر شد چون بزرگ شدیم هم ما هم پسرعموهامون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا چه زشت!!هربچه ای باید خونه خودش باشه مگ اینکه پدرومادرش مشکلی داشته باشن مثلا بزارنش خونه پدربزرگ یا خاله و عمه درحد ی مدت کوتاه وگرنه خونه همسایه و فامیل اصلا!حالا بچها من بکشیشون خونه مامانمم نمیمونن جفتشون عین کنه ب خودم وصلن😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

به هیچ عنوان امانت خدا و بزرگ ترین سرمایه زندگی مو هرجایی دست هرکسی نمیدم تا اگه فردا بهش دست زدن بگردم دنبال مقصر 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دخترش بچه نیست که ولی احتمالا با پسرشون‌ پوسته منتهی چون نمی‌خوام کسی بفهمه نگفتن

اره با پسرشون صمیمی هی میگن با هم مث دوستن یا مث خواهر بردارن ولی هر جوری حساب کنی نمیشه

نه به هیچ وجه. فقط خونه مامانم میزارم بمونن که خیالم راحته

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
به هیچ عنوان امانت خدا و بزرگ ترین سرمایه زندگی مو هرجایی دست هرکسی نمیدم تا اگه فردا بهش دست زدن بگ ...

منم میگفتم ممکنه اتفاقی برا اون دختر بیفته بعدا دیگه پشیمونی فایده نداره اخه من هی میگفتم این تو خارج هم قفله 

منم میگفتم ممکنه اتفاقی برا اون دختر بیفته بعدا دیگه پشیمونی فایده نداره اخه من هی میگفتم این تو خار ...

خیلی باید بی فکر بی مسئولیت باشی که دخترتورتوی این اوضاع خراب اجتماع و خانواده ها بفرستی خونه دیگران 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
همون دوست دختر دوست پسرت خانوادها خبر دارن‌ که مشکلی ندارن

اخه مگه دوس دختر و دوس پسر باشن اشکال نداره اینجوزی که بدتره حالا اینا میگن پسره مث داداش براش

من تو کودکی خونه خالم میموندم با کلی التماس...ولی الان ابدا بزارم بچه پسرم حتی نیم ساعت بدون خودم جا ...

منم اینجوریم یبار گذاشتم خونه مامانم تا صبح نتونستم بخوابم

اخه مگه دوس دختر و دوس پسر باشن اشکال نداره اینجوزی که بدتره حالا اینا میگن پسره مث داداش براش

بعضیا براشون مشکلی نیست مورد مشابشو داخل فامیل داشتیم منتهی خانوادها مشکلی نداشته دختره همش خونه پسره بود الآنم ازدواج کردن

خونه خواهرشوهرم که بچه‌ی همجنس وهمسن با بچه من داره رو اجازه میدم یه شب بمونه و یا اون بچه بیاد خونه ...

زمونه عوض شده نباید به هیچ کس اعتماد کنی تو از درون ادما خبر نداری 

2810