2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید جنینم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۶شهریور بوده ولی سنو گفت دوهفته بیشتر با تاریخ پریودی.گفت مشکلی نیس

۲۶ شهریور تا ۲۶ آبان میشی ۸ هفته

امروز هم که ۳ آذر هست میشی ۹ هفته

هم بتا پایین بوده و هنوز قلب تشکیل نشده...

انشالله که لقاح دور بوده و بارداری سالمی هست.

بزار یه ده روز دیگه برو سنو ببینی قلب تشکیل شده یا نه

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بعضی دکترا فقط میخوان جیب پر کنن، خدای نکرده مگه مشکلی داری؟

سنو اول بخاطر اطمینان از بارداری رفتم.دومی چون لکه بینی داشتم و گفت هماتومه،سومی هم چون قطب جنینی تشکیل نشده بود گفتن بیا ک رفتم و اینجور گفتن ک قطب تشکیل شده ولی رشدش کمه

بله درسته.انشالله عزیزم توکل بخدا.فعلا نمیرم تا دوهفته دیگه

اره گلم صبرکن.وقتی درد و خونریزی هم نداشته باشی یعنی اوکی هست

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

سنو اول بخاطر اطمینان از بارداری رفتم.دومی چون لکه بینی داشتم و گفت هماتومه،سومی هم چون قطب جنینی تش ...

خدای نکرده خدای نکرده اگرم قلب تشکیل نشه بچه خود به خود سقط میشه، بزار همون یه دفه ان تی برو، فک کنم بین 10تا12هفته میتونی بری، یا 11هفته دقیق یادم نیست

خدای نکرده خدای نکرده اگرم قلب تشکیل نشه بچه خود به خود سقط میشه، بزار همون یه دفه ان تی برو، فک کنم ...

آخه من الان دقیق نمیدونم چند هفته ام ک کی ان تی برم،هردفعه سنو ی چیز میگه

آخه من الان دقیق نمیدونم چند هفته ام ک کی ان تی برم،هردفعه سنو ی چیز میگه

اولین روز آخرین پریودیت کی بود؟ اینجوری حساب کن، بعد نزدیک به11هفته شدی برو دکتر، خودش مجبوره دیگه ان تی بنویسه دیگه

2810