2777
2789
عنوان

شرایط مهریه تغییر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احمقن بخدا یه چیزی رو مثل طوطی تکرار میکنن ازدواج به هیییییییییچ عنوان و با هیچ قانونی برای زن و مرد ...

والا تا بوده زنا بیشتر سختی کشیدن!حالا مهریه هم نگیرن!!اصلا عوضیا اگ ب خودشون باشه  ی قانونی وصع می کنن ک زنا عین بردگان جنسی و کلفت بی هزینه بدون دریافت دستمزد درخدمت مردا باشن!مردا هم هرکار دوست دارن بکنن!این وسط ی چهارتا زنم خر میکنن ک ازشون حمایت کنن!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چند درصد باید بدن که اجرا بذارن؟

هزینه دادرسی که زن باید برای اجرا گذاشتن مهریه بده

حدود 4 درصد از ارزش چیزیه که طلب کرده که برای

اونم میشه درخواست اعسار داد

این در صورتیه که مهریه رو اجرا بزاری

اگه اجرا نزاری هم موقع طلاق، مرد موظفه که مهریه

رو بده و لازم نیست زن چیزی پرداخت کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دگ مهریه رو نگیره؟منم نظرم همینه

مشکل اینجاس ک یک عده میگن اگه زن مهریه نداشته باشه مرد راحت طلاق میده یعنی مهریه اهرم فشار باشه برای مرد  

تز اون طرف یک عده فمینیست میگن زن حقثق ازدواج داشته باشه اما مهریه کم یا کلا هیچی

بین علما فعلا اختلافه 🫤

لعنت به همشون....خواهرم با یه بچه یکساله بخاطر وحشی و روانی بودن شوهرش داره جدا میشه....دو ساله بدو بدو...دو ساله یه پاش دادگاهه یه پاش کلانتری...دریغ از نفقه و هیچ کوفتی....قاضی هر ۱۸ ماه یه سکه بریده بدون پیش قسط....با اینکه ثابت شده اختلال روانی داره ولی حکم طلاق رو نمیدن......لعنت به همه ی قانون گذارها که فقط به نفع جنس مذکره....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

2810