2777
2789
یعنی پشت پسرت با چاقو خط انداختی ؟

با نک چاقو زدم رو پشتش ،شاید یه زره بیشتر پوستش پاره میشد 😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

دارو سر خود یا با مشورت غیر روانپزشک مصرف کنی حالت خیلی بد تر میشهجوری که شاید نیاز باشه تیمارستان ب ...

نمیدونم وه غلطی بکنم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نک چاقو زدم رو پشتش ،شاید یه زره بیشتر پوستش پاره میشد 😔

ببین عزیزم اون تقصیری نداره هروقت از کسی ناراحتی حتما به همون آدم بگو تا تخلیه بشی تو شهرتون روان پزشک خانم اقا دکتر هست با گوشیت بگرد پیدا کن بهت قرص آرامش بخش میده اون حالت تهاجمیت آروم میشه اینجور تخم کینه رو تو دل بجه ات میکاری بعدا میشه دشمنت شاید بعدا برا اذیت آزار بقیه از چاقو استفاده کنه میدونم دست خودت نیست ولی یه ویزیت فوقش ۳۰۰ هست مطمئن باش بستری نمیکنه اول دارو میده تا عصابت آروم کنه

ببین عزیزم اون تقصیری نداره هروقت از کسی ناراحتی حتما به همون آدم بگو تا تخلیه بشی تو شهرتون روان پز ...

درست میگی ،حتما میرم ،یه روز به شوهرم میگم ببردتم ولی خودش داخل نیاد ،کل حرفامو به دمتر میزنم ،هر دارویی بده مصرف میکنم .بنظرم اگه نرم ممکنه خدایی نکرده قاتل بچم بشم 🥺😔

نمیدونم وه غلطی بکنم

شرایط مالیشو اگر داری با روانشناس آنلاین صحبت کن 

اگر نداری از نوشتن و مدیتیشن و شکر گذاری استفاده کن خواستی بگو بیشتر راهنماییت کنم خیلییییی کمکت میکنه به شرط اینکه نگی نه فکر نکنم و حوصلشو ندارمو و …

فاطمه ام دختر روستا ✨
شرایط مالیشو اگر داری با روانشناس آنلاین صحبت کن اگر نداری از نوشتن و مدیتیشن و شکر گذاری استفاده کن ...

بگو حتما انجام میدم ،بزرگواری میکنی که وقت میزاری ،خدا خیرت بده

عزیزم چرا پس ؟

فشار روحی زیادی رو دارم تحمل میکنم از طرف خانواده شوهرم.شوهرم و خانوادش کفرمو در آوردن ،البته خودمم تو حال بدم مقصرم اگه پی حرفاشونو نمیگرفتم اینجور نمیشد

فشار روحی زیادی رو دارم تحمل میکنم از طرف خانواده شوهرم.شوهرم و خانوادش کفرمو در آوردن ،البته خودمم ...

محل سگ نذار . چرا باید به ی مشت ادم بی عقل فکر کنی. میدونم شاید نتونی رابطه رو قط کنی ولی ی کم کم کن. وقتی ام پیشتن کر و کور شو . واقعا هندزفری یواشکی بذار گوشت 

محل سگ نذار . چرا باید به ی مشت ادم بی عقل فکر کنی. میدونم شاید نتونی رابطه رو قط کنی ولی ی کم کم کن ...

اونا منو محل نمیدن ،میگن دیونه ای ،چون به فحش هاشون جواب دادم و توسری خور نبودم ،میگن دیونس.الانن فعلا قطع ارتباطم .بعدا هم بخام ارتباط داشته باشم فوقش ماهی یه بار

بگو حتما انجام میدم ،بزرگواری میکنی که وقت میزاری ،خدا خیرت بده

خواهش میکنم 

ببین دوستم شما میای یه کاغذ برمیداری هر روز قبل خواب یا عصر مینویسی امروز چه کار اشتباهی انجام دادی بعد مینویسی اون لحظه احساساتت چی بود و چه چیزی باعث خشمت شد بعد از خودت میپرسی آیا اون اتفاق واقعا اونقدری بد بود که من انقدر خشمگین بشم و بعدم خودت رو میبخشی 

بعد رو کاغذ به خودت قول میدی که دیگه سعی میکنی خشمت رو کنترل کنی اگر خواستی یه بارم صبح انجام میدی و احساساتت و اتفاقاتت رو مینویسی

دو هفته فقط حتی شده یک هفته امتحان کن من حاظرم بهت قول بدم و‌ قسم میخورم اگر کامل هم مشکلت رو حل نکرد تا حدود زیادی حل میکنه

مدیتیشن هم ساکت بشین یه جا و به هیچی فکر نکن فقط به این فکر کن که تو از خشمت آگاهی و آگاهی نصف راهه چون اگه آگاه نبودی اصلا دنبال حل کردنشم نمی رفتی بعد خودتو ببخش چون تو انقدر خوبی که دنبال حل کردن این مشکلی یه بی قلب بی خیال نیستی بعدم به این فکر کن که تا مثلا ظهر خودتو کنترل میکنی بعد دوباره بعد از ظهر یه ۵ دقیقه مدیتیشن کن و دوباره خودت و ببخش و به خودت از‌ وضعیتت آگاهی بده و‌ بعد به خودت قول بده خودتو کنترل میکنی 

من قول میدم حالت عالی میشه

فقط کافیه ۲۱ روز انجام بدی بعدش عادت میکنی به کنترل خشمت دوست قشنگم

اگرم طی این ۲۱ روز از دستت در رفت و عصبانی شدی خودتو میبخشی باز چون شما یه انسانی و همههههه ی آدمها عصبانی میشن گاهی 

فقط شما انقدر باهوش و عاقل هستی که دنبال حل کردن این ضعفتی

قرارم نیست یه چیز جالب بنویسی شما رمان نمینویسی داری احساساتتو مینویسی و راه حل مقابله با ضعفت رو 

یادت باشه این روش فقط به یه شرط کمکت میکنه اونم اینه که هر روز به طور مداوم انجامش بدی ول نکنی هفته ای یه بار بعد بگی چرا هیچی به هیچی 

اگر خواستی میتونی بهم تو همین تاپیک بگی که انجام دادی یا نه 

فاطمه ام دختر روستا ✨
محل سگ نذار . چرا باید به ی مشت ادم بی عقل فکر کنی. میدونم شاید نتونی رابطه رو قط کنی ولی ی کم کم کن ...

اونا منو محل نمیدن ،میگن دیونه ای ،چون به فحش هاشون جواب دادم و توسری خور نبودم ،میگن دیونس.الانن فعلا قطع ارتباطم .بعدا هم بخام ارتباط داشته باشم فوقش ماهی یه بار

خواهش میکنم ببین دوستم شما میای یه کاغذ برمیداری هر روز قبل خواب یا عصر مینویسی امروز چه کار اشتباهی ...

حتما حتما اینکارو میکنم .ممنونم به عنوان یه دوست بهم کمک میکنی ،مطمئنم خیرشو در دنیا و آخرت میبینی .واقعا خداروشکر که انسان خوش قلبی مثل تو و بقیه ی دوستا در تاپیک با راهنمایی کردن دلسوزانه سعی میکنن کمکم کنن🥺

خواهش میکنم ببین دوستم شما میای یه کاغذ برمیداری هر روز قبل خواب یا عصر مینویسی امروز چه کار اشتباهی ...

عزیزم معلومه واقعا میتونی کمکم کنی میای خصوصی یه مسائلی رو برات بگم تا بهتر بتونی کمکم کنی و راهنماییم کنی؟

2810