خواهش میکنم
ببین دوستم شما میای یه کاغذ برمیداری هر روز قبل خواب یا عصر مینویسی امروز چه کار اشتباهی انجام دادی بعد مینویسی اون لحظه احساساتت چی بود و چه چیزی باعث خشمت شد بعد از خودت میپرسی آیا اون اتفاق واقعا اونقدری بد بود که من انقدر خشمگین بشم و بعدم خودت رو میبخشی
بعد رو کاغذ به خودت قول میدی که دیگه سعی میکنی خشمت رو کنترل کنی اگر خواستی یه بارم صبح انجام میدی و احساساتت و اتفاقاتت رو مینویسی
دو هفته فقط حتی شده یک هفته امتحان کن من حاظرم بهت قول بدم و قسم میخورم اگر کامل هم مشکلت رو حل نکرد تا حدود زیادی حل میکنه
مدیتیشن هم ساکت بشین یه جا و به هیچی فکر نکن فقط به این فکر کن که تو از خشمت آگاهی و آگاهی نصف راهه چون اگه آگاه نبودی اصلا دنبال حل کردنشم نمی رفتی بعد خودتو ببخش چون تو انقدر خوبی که دنبال حل کردن این مشکلی یه بی قلب بی خیال نیستی بعدم به این فکر کن که تا مثلا ظهر خودتو کنترل میکنی بعد دوباره بعد از ظهر یه ۵ دقیقه مدیتیشن کن و دوباره خودت و ببخش و به خودت از وضعیتت آگاهی بده و بعد به خودت قول بده خودتو کنترل میکنی
من قول میدم حالت عالی میشه
فقط کافیه ۲۱ روز انجام بدی بعدش عادت میکنی به کنترل خشمت دوست قشنگم
اگرم طی این ۲۱ روز از دستت در رفت و عصبانی شدی خودتو میبخشی باز چون شما یه انسانی و همههههه ی آدمها عصبانی میشن گاهی
فقط شما انقدر باهوش و عاقل هستی که دنبال حل کردن این ضعفتی
قرارم نیست یه چیز جالب بنویسی شما رمان نمینویسی داری احساساتتو مینویسی و راه حل مقابله با ضعفت رو
یادت باشه این روش فقط به یه شرط کمکت میکنه اونم اینه که هر روز به طور مداوم انجامش بدی ول نکنی هفته ای یه بار بعد بگی چرا هیچی به هیچی
اگر خواستی میتونی بهم تو همین تاپیک بگی که انجام دادی یا نه