2777
2789

سلام دوستان

من از همون اول پریودیم نامنظم بود هر دو ماه یا هر سه ماهی میشدم شایدم بیشتر حتی

الان دوماه میشه از عروسیمون میگذره هنوزم همونطور نامنظمه، رفتم سونو دادم دکتر گفت تنبلی داری، گفت بارداریتو زیاد به تعویق ننداز، برام قرص دوفامد10رو نوشت که هروقت پریود شم بخورم

میشه کسایی که تنبلی داشتن چیکار کردن که پریودیشون مرتب شده؟؟ 

یا اونایی که با وجود تنبلی باردار شدن میشه راهنمایی کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من پریودی هام منظم بود ، ولی پیش دکتر خوب رفتم .. گفت تنبلی شدید داری .. جلوگیری نکردم بار اول باردار شدم .. 

البته اینم بگم موقع عقد من دختر بودم خیلی دیر یه دیر پریود میشدم .. ولی بعد ازدواج یک سال و نیم پریودی هام منظم شد .. الان باردارم.

من خیلیارو میشناسم . خود من تنبلی داشتم و باردارم . طرف با کیست حامله میشه . تنبلی که چیزی نیس دخترر ...

دوستم هم کیست داشت هم مشکل تیروئید ولی خیلی طول نکشید باردار شد

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹

من با تنبلی شدید خداروشکر باردار شدم 

بعد از لطف خدا همون ماه ورزش کردم و شکمم رو با روغن سیاه دانه چرب میکردم و چیزی که خیلی تاثیر داشت اصلا به بارداری فکر نمیکردم و استرس نداشتم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود