2777
2789
عنوان

الان کشاورزهاپولدارمحسوب میشن ایااا

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 44 پست
بله عالی شده وضعشون 👌🏻ولی 100میلیاردباید100هکتارباشه که اطرافیانم کمتره زمینهاشون

آره خداروشکر، اون 100 میلیاردیا کمن ولی هستن

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود آب زمین سرمایه است هر ساعتی خرید و فروش میشه

دقیقا همینطوره ما الان تو اشناها داریم طرف فقط ۱ ملیارد داده براش چاه بزنن تو زمینش حالا هزینه های جواز و فلانش به کنار 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا همین امروز صبح به شوهرم گفتم ترخدا جمع کن بریم روستا زمین بگیریم  کار کنیم شوهرم خندید گفت بچه تهران مگه تو شهرستان دووم میاره 😭😭😭

دعا کن بریم از تهران بیزارم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
دقیقا همینطوره ما الان تو اشناها داریم طرف فقط ۱ ملیارد داده براش چاه بزنن تو زمینش حالا هزینه های ج ...

بابام دومیلیاردوسیصدخط اب کشیدازروخونه برازمینش ولی ماشالله تو6ماه کل پول برگشت

پدرتون چقدرزمین دارند؟واقعادرست میگند

نمی‌دونم ولی من پدرم کشاورز و دامدار و کارمنده یعنی منبع درآمدش مختلفه 

زمین هامون پخش و پلاست 

هم باغ انگور داریم هم‌ زمین زراعی هم باغ میوه 

والا همین امروز صبح به شوهرم گفتم ترخدا جمع کن بریم روستا زمین بگیریم کار کنیم شوهرم خندید گفت بچه ...

شوهرت راست میگه بچه شهر نمیتونه دووم بیاره 

اکثر روستاها کم امکاناتن یا کم ابن 

بعدم اینا که میبینی میلیاردی در میارن شغل ابا و اجادیشون بوده و زمین های بزرگ چندین هکتاری دارن که فقط شیش ماهه ۵۰۰ بالاتر اجاره میدن اگر بخوان اجاره اش بدن ،اونم به غریبه نمیدن 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ممنون عزیزم من رشته ام اول اقتصاد بعد حسابداری و مدیریت بود 

اینها جزو درس‌هامون بودن الانکه سالها ازشون گذشته اصطلاح‌هاش رو یاد رفته 

ببین بستگی به شخصیتت داره من خودم با اینکه از خانواده آیی با وضع مالی عالی اومدم پدرشوهرم هم وضعش خوبه اما از اون آدم‌هایی هستم که همش استرس آینده دارم و حساب و کتاب میکنم به قول بعضی ها زندگی زو زیادی سخت گرفتم 

من باشم میجنگم که زودتر صاحب ماشین و خونه بشم اما برادرم بیخیال بود رو حساب مال پدری اصلا تلاشی نکرد اره صاحب خونه و ماشین و مغازه هست اما به نظر من از زندگی عقب افتاد از دور رقابت عقب افتاد یعنی همه کساییکه ازش عقبتر بودن الان از برادرم جلو زدن 

حالا به نظر یک عده من اشتباه میکنم زندگی زمین مسابقه نیست اما کلا من روحیه جنگنده پدرم رو به ارث بردم 

دیگه این بسته به روحیه خودتون داره 

من هیچ وقت صبر نمیکنم به ارث برسم اون رو یک چیز مازاد میدونم یعنی قراره مثلا من خونه بخرم بعدا با اون زندگیم یک پله بهار بشه فرضا خونه مو بزرگ‌تر بکنم 

عمر هم دست خداست ممکنه پدرشوهرتون بیست سال دیگه عمر بکنه

شوهرت راست میگه بچه شهر نمیتونه دووم بیاره اکثر روستاها کم امکاناتن یا کم ابن بعدم اینا که میبینی می ...

😭😭😭😭😭 

خسته شدم از تهران

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
حتی ۶ ماه یه میلیاردم اگر بخوای پول کارگر و بذر و کود و لوله و ماشین و حمل و نقل و اینا بدی کمه مگر ...

بستگی داره به این که چی کشت بکنن

مثلا خرما هزینه ای نداره نسبت به درآمدی که ازش میگیری

ممنون عزیزم من رشته ام اول اقتصاد بعد حسابداری و مدیریت بود اینها جزو درس‌هامون بودن الانکه سالها از ...

درسته عزیزم منم باشماهم نظرم ودوست ندارم زندگیموشل بگیرم درست یاغلطش هم واقعازیاداهمیتی نداره مهم اینکه توزندگیمون تلاشی کردیم براهدفی براپیشرفتی ورسیدن به هدف اونقدرلذت بخش که به همه سختی هاراه می ارزه 

واینکه کاملامشخص بوداقتصادی وتحصیل کرده هستین وباعددورقم سرکارداریدمن عاشق رشته اقتصادم بنظرم تواین دنیارقم وعددکه حرف میزنه 👌🏻👌🏻

2810