2777
2789
عنوان

طلا فروشا چقدر

341 بازدید | 19 پست

چقدر بعضی طلا فروشا حروم خورن 

رفتم ۱۴۰ ملیون طلا خریدم همون اول باهاش حرف زدم گفت باشه ۲ درصد بهت میدم 

منم همیشه ازش خرید میکردم گفتم اوکی ادم مطمئنیه 

طلا امروز خیلی بالا پایین شد ولی  ۴۷۰۰ نرسید 

با من ۴۷۰۰ حساب کرد  رفتم از مغازه بیرون 

نشستم حساب کردم 

دیدم عه دو درصد که انقد شد مبلغ کلام فلان شد نزدیک ۸۰۰ تومن بیشتره اصلا قیمت خامش این نیس رفتم بش گفتم ی سری کرت پرت گفتو قبول نکرد  

ولی دلم برا خودمو ادمای عادی  سوخت 

ک نفهمی سرت بدجوز کلا میره مرد عوضی خب از اول بگو ۲ درصد نمیدم  چرا میخوای کلا بزاری سر ادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارە ازطلا فروشی بری طلا بدزدی وببری به خودش بفروشی جوری ماشین حساب میزنه بازم توضرر میکنی

ن این لجن من مشتریش بودم همیشه کلی طلا میخریدم ازش ولی خب راه خودشو بست کوفتم دیگه ازش خرید نمیکنم

افعی هستن یسریشون باید به صنفت خودشون گزارش بزنید

حوصلم نگرفت اصلا باهاش بحث کنم ب ب خودش فقط گفتم اوکی اکه شما میکی ۴۷۰۰ بوده باشه 

بزا باشه طرف شما من با این مبلغا ن بدبخت میشم ن ارباب

عزیزم اصلا جدای از همه چیز چرا باید انتظار داشته باشین دو درصد حساب کنه براتون اونم که میگین آب شده نبوده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم اصلا جدای از همه چیز چرا باید انتظار داشته باشین دو درصد حساب کنه براتون اونم که میگین آب شده ...

من مشتریش بودم  طلای بدون اجرتش ک ب همه سه تا چهار درصد می‌ه ب من دو درصد داد 

ولی دیکه قرار نبود چون کم میده سرم کلا بزاره که ما حرف زدیم 

من مشتریش بودم طلای بدون اجرتش ک ب همه سه تا چهار درصد می‌ه ب من دو درصد داد ولی دیکه قرار نبود ...

والا اولین باره طلا دو درصدی میبینم 😃

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سود

الان طلای دست دوم زیر ۷ درصد من ندیدم .

فقط ی بنده خدایی ۵ درصد میداد ک جمع کرد.و همه میگن ۷ درصد پایینه و بالاتر هم سود میگیرن.

اگه واقعا ۳ درصد بگیره اشکال نداره

عشق ممنوعه❤️‍🩹
2810