سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1622 عنوان امروز فهمیدم 116 بازدید | 6 پست دلسوزی برا کسی که خودش برا خودش دل نمیسوزنه اشتباههبعضیا را باید دستشون بگیری ببری بندازی تو همون چاهی که میخوان با کله برن توش در چاهم ببندی بیای بشینی قهوه تو بخوری تامام🙂 ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم! امروز | 15:40 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 1953 شاید خودتم تو موقعیت اونا قرار گرفتی بعضی دخترا و زنا نااگاهن مردسالاری میخوادزنا خودشونو دوست نداشته باشن و مردای الت بدست پرنسس باشن
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1622 یکم دیر فهمیدی اینو،ولی بازم خوبه امروز خیلی شدید بش پی بردم ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1622 شاید خودتم تو موقعیت اونا قرار گرفتی بعضی دخترا و زنا نااگاهن مردسالاری میخوادزنا خودشونو دوست نداشت ... چی؟ ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
saltysmile عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 3747 شاید خودتم تو موقعیت اونا قرار گرفتی بعضی دخترا و زنا نااگاهن مردسالاری میخوادزنا خودشونو دوست نداشت ... 😐🚶