2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 5273 بازدید | 227 پست
وای پدرمونو در اورده بخدا همه جا میشینه میگه من زن میخام

داداش من متولد ۶۷ هنوز نگفته زن میخوام😐

اون یکی داداشم متولد ۶۴  ،تازه امسال ازدواج کرد😐

نه به داداشای من که بیخیال بودن، نه به داداش شما که اینقدر عجله داره😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دختر چه پسر..تو هر سنی می خواهند ازدواج کنند خانواده باید حمایت کنه..وگرنه می ره دنبال دوستی بو ج ...

ما حمایت میکنیم حتی برادر بزرگم گفت یه کیس خب پیدا کنید خودم کمکش میکنم اما واقعا کیس خوبی پیدا نشده فعلا

داداش من متولد ۶۷ هنوز نگفته زن میخوام😐اون یکی داداشم متولد ۶۴ ،تازه امسال ازدواج کرد😐نه به داداش ...

اره خب داداش اولیم متولد 75 بش میگیم زن بگیر میخاد جرمون بده اصلا نمیگه زن میخام 

ی مدت دست ب سرش کنید خودش بی خیال می شه 

فقط برای نیاز ج نسی ک ازدواج نمی کنن

ن پول داره ن تجربه تو این شرایط بد اقتصادی سنش خیلی کمه فردا از پس اداره ی زندگی برنمی یاد کل خانواده خسارت می بینن 

ی مدت دست ب سرش کنید خودش بی خیال می شه فقط برای نیاز ج نسی ک ازدواج نمی کننن پول داره ن تجربه تو ای ...

واالا ما گفتیم باشه حمایت مبکنیم نمیخام به خلاف بره ولی واقعا کیس خوب پیدا نشده

عزیزم اولا دور از جون برادر من خدا نکنهدوما ما نگفتیم نمیگیریم براشسوما این کسی نمیخاد اول تاپیکو بخ ...

ایهه چقد بیشعوری ...

خدا به داد اطرافیانت برسه 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
واالا ما گفتیم باشه حمایت مبکنیم نمیخام به خلاف بره ولی واقعا کیس خوب پیدا نشده

اینجا  ک ندیده نمیتونی کیس خوب پیدا کنی تبیین همه دختر تو شهرتون برو دم دانشگاه شهرتون والا 😂

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

خب ببینید دنبال چجور کیسی هست چه جور دختری میخواد بگردید براش کیس پیدا کنید اگه مدهبی میحواد تو مسجد محل برید پیدا میکنید 

بچه نیست ۲۳ سالشه خیلیم عاقله که میخواد بجای رابطه نامشروع ازدواج کنه 

2810