2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 4955 بازدید | 227 پست
چرا فکر میکنید سن ۲۲ و ۲۳ بچست تو شهر ما کاملا عادیه و حتی این سن برای دختر بسیار زیاده نی نی سایت س ...

ببخشیدا بخدا این حرفتون اشتباه الان یه پسر۲۲یا۲۳ساله چجوری میتونه یه زندگی جمع کنه وخرج بکشه بخدا بچس اتفاقا این سن واسه من دختر خیلی کمه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش من از کلاس هفتم هشتم سر کار میرفت بعد ترک تحصیل کرد بعد از سربازی معاف شد چند بار ماشین خرید ع ...

بابا بخدا میگم دنبال دخترم اقا نیس دوتا جواب منفی شنیدم تو این دوهفته

به نظرتون۲۳پیره که میگی جوون نیست؟؟

ایی بابا بد برداشت شد باز 

میگم اگه خیلییی مشتاقه و هیج جوره حرف شنوی نداره برن دنبال کیس مناسب براش چون تا خواستگاری و عقد و چمدونم مراسمش انجام شه ۳ . ۴ سال طول میکشه 

تا اونموقع دیگه پخته میشن 

ولی نظر من باشه میگم تا ۶۰ سال آدما جوونن😂😂

ببخشیدا بخدا این حرفتون اشتباه الان یه پسر۲۲یا۲۳ساله چجوری میتونه یه زندگی جمع کنه وخرج بکشه بخدا بچ ...

دیگه بستگی به  فرهنگ هر قومی داره

تو فامیلا ما همه سن پایین پسراشون ازدواج میکنن دوست دختر اینا هم خبری نیست

دخترای بیست به بالا اکثراً مجرد

پسرم همش بستگی داره

یه پسر ممکنه تا این سن فقط باشگاه و شمال و دختربازی کرده باشه یکیم روحیه یه مرد چهل ساله رو داره

خودشون زن همچین آدمایی شدن که ۲۴ ای اینجا از مشکلاتشون مینالن دیگه

آفرین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اونکه آره 🤣

پسرای الان باید۳۰به بالا عروسی کنن چون پخته تر میشن یکم عقلشون بیشتر میشه من خودم دوست دارم باپسری ازدواج کنم که حداقل۸سال ازم بزرگتر باشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ولا دختره هی میگفت نههه اصلا 80 خیلی بچس

باید بسپری به چند نفر . بگرد از خودش کوچیک تر پیدا کن 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
پدر مادر شما واقعا حق پدر مادری و برای داداشتون ادا کردن . به نظرم واقعا انسان های عاقل و با درکی هس ...

اره واقعا خدا عمر با عزت بهشون بده... معاف شدنشم به خاطر بابام بود😅 تک پسره بابام چند سال سابقه جبهه داشت داداشم کلا معاف شد.. بابام به شوخی بهش میگه من اندازه ای که تو بری سربازی هم جنگیدم... بابام هنوزم هواشو داره پول کم بیاره نیاز به کمک داشته باشه بابام مث کوه پشتشه

این بچس چون برادر خودمه میشناسمش واقعا هنوز به بلوغ فکری نرسیده منم نکفتم نه هروز خدا دنبال دخترم بر ...

باهاش صحبت کنید بگو ازدواج و متاهل شدن خرج داره حداقل باید یه پس اندازی برای مراسم  عروسی - خرید طلا - خرید قسمتی از جهیزیه و اجاره کردن خونه داشته باشی بعد فکر خواستگاری بیافتی . ولی از اونجایی که میگی مغازه تعویض روغنی زده  فکر کنم تا 5 سال آینده درامد و پس اندازی خواهد داشت تا ازدواج کنه . بگو بذار 4-5 سال دیگه خودم برات میرم خواستگاری فعلا روی کارت متمرکز باش

ولا امروزم با یه دختری هم مادر دختره حرف زدم

با برادرتون هم حرف بزنید ببینید معیارهاش برای ازدواج چیه  ،از سختی های ازدواج تو سن کم و شرایط سخت مالی و توقعاتی که یه خانم از همسرش داره رو براش بگید ،همینطور براش توضیح بدید که بعد ازدواج ممکنه زندگی اش محدود بشه و مثل قبل نتونه با دوستاش رفت و آمد کنه و ...،به نظرم از روی معیارهاش میتونید ببینید به بلوغ فکری برای ازدواج رسیده یانه 

2810