2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 227 پست
۲۳ جوون نیست؟😂😂😂😂😂 چندسالته تو؟

جووون که هس ولی بچه نیس

من خودم بودم عمرا تو همچین سنی میزاستم داداشم ازدواج کنه اما اگه خیلی مشتاقه و هیچ جوره حرف شنوی نداره اشکالی نداره به نظرم ولی سن درست ازدواج از نظز من بالای ۳۰ ساله

پسرها تقریبا از ۱۳ سالگی به بعد به بلوغ می رسن این که۲۳ سالشه میگی بچه س؟چطور برای دیگران تکلیف تعیین می‌کند نیاز به همسر داره به رنج و عذاب بیفته یا گناه قطعا شمامسئولید روزی رسون خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر پر و بالش رو بگیرید ۳۵۰ وام ازدواجی بهش میدن خودتون هم کمکش کنید میتونهسنش کم نیستاگر خدایی نکرد ...

حالا بخدا به دوتا دختر گفتم یکیش خیلی خب بود نشد جواب رد دادن امروزم تو باشگاه به یکی پیشنهاد دادم

زده بالا طفل معصوم ، یه دوس دختر واسش دست و پا کنید 😁

ایشون خیلی حرف خوبی زدن . اگر میخواید عاقبت داداشتون این بشه به خواستش اهمیت ندید(:

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
پسرها تقریبا از ۱۳ سالگی به بعد به بلوغ می رسن این که۲۳ سالشه میگی بچه س؟چطور برای دیگران تکلیف تعیی ...

وا چرا دعوا میکنی برام من که هروز مثل این مردا حیز شدم انقد به دخترا نگا کردم 

۲۳ سالشه دیگه خیلی هم جوون نیس به نظرم پیدا کنید براش کیس مناسب وگرنه با خود ارضایی و دوس دختر و ببخ ...

به نظرتون۲۳پیره که میگی جوون نیست؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

هورموناش زده بالا😂

توجه نکنین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من خودم داداشم متولد هشتاده پارسال عقد کرد تازه درسش تموم شده بود تو یه شرکت کار میکرد زنشم همکلاسیش بود تو یه شرکت دیگه کار میمرد اصرار کرد براش بریم خواستگاری دوست بودن باهم من مخالف بودم چون داداش منم هیچی نداشت سربازی معاف بود یه پرایدم بابام براش با وام خریده بود  بابام اینا قبول کردن رفتن هزینه های خواستگاری و خرید طلا رو بابام انجلم داد جشن عقد کوچیکی هم خونواده عروس گرفتن با وام ازدواجشون و یکم پولی که بابام داد و یکم پول خونواده عروس یه خونه کوچیکم خریدن دادنش رهن هنوز تو عقدن ولی گفتن جشن عروسی نمیخوان عوض جشن عروسی تو خرید خونه کمکش کردن 

بخدا مخالفت نکردم هروز تو باشگاه دنبال دخترم دیونه شدم دیگه

بهش اطمینان بده که داری میگردی ولی هی تشویق کن رشد مالی کنه الان دوره زمونه جوری شده که پول درآوردن سخت نیست نگاه هوشمندانه لازمه بهش کمک کن رشد اقتصادی کنه فقط 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
وای پدرمونو در اورده بخدا همه جا میشینه میگه من زن میخام

اتفاقاً پسر خوبیه که میخاد زن بگیره 

داداش منم متولد ۸۰ هست خرداد ماه عروسیش بود

بهتر از اینه گناه کننن

ببین واقعاً نسل جدید دیگه نمیتونن خودشونو کنترل کنن

با شرایط الان شاید زود باشه

ولی بنده خدا راست میگه و سن ازدواجشه

خداروشکر کن تو همچین شرایط داغونی، آنقدر سالمه که نه رابطه حرام داره نه خارج از چارچوب خودش رو خالی می‌کنه

از این فکرای چرت و پرت این زمونه هم به دوره که ازدواج چیه و مجردی خوبه و...

2810