2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 5113 بازدید | 227 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما حاضرن دیگه چون فقط زن رو وسیله آب برای نیاز های مرد میبینن

این نظر شماست وگرنه زن و مرد هر دو بهم نیاز دارن . مرد نیاز جنسی داره زن نداره؟ فقط توی این دوره زمونه مردا دستشون بازه بدون اینکه مسئولیت قبول کنن میرن با زنای هرجایی .از اون ور زن چیکار کنه ؟ ورزش و یوگا؟

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
الان من ۳۶ سالمه میگم هنوز خیلی جوونم که 😂

😂😂 جوونی دیگه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

منی ک تو 28 سالگی صیغه خوندیم بعد فاطمیه عقد کنیم 

دودل شدم از مسئولیت میترسم نمیذونم

شماهام اینجوری شدید؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
همسن خودشه

چه جالب

خوشبخت باشن🌱زندگیشون شاد وپرنور✨

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عاقله؟؟ دختر مردم بدبخت کنم؟؟ هنوز به بلوغ فکری نرسیده امدیمو ازدواج کرد جدا بشن خوبه؟

من دقیقا با یکی مثل برادر شما ازدواج کردم. من راضی بودم چون به نظرم عرضه داشتن مهم تر از پول داشتنه. البته نمی‌خوام بگم همه ازدواج های تو این سن خوبن. ولی قطعا و قطعا زن نگرفتن برای کسی که احتیاج داره به همسر مساوی با بدبخت کردن اون آدم

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
23 بچه نیست که ، حمایت مالی کنید یه کم اگر نمیتونید بگید صلاحیت مالی خودت رو باید اثبات کنی کمکش کنی ...

بخدا مخالفت نکردم هروز تو باشگاه دنبال دخترم دیونه شدم دیگه

ببین گلم منم از خدامه یه دختر خب نصیبمون بشه ولیهنوز واقعا شرایطشو نداره

زیر پر و بالش رو بگیرید ۳۵۰ وام ازدواجی بهش میدن خودتون هم کمکش کنید میتونه

سنش کم نیست

اگر خدایی نکرده سمت دختر بازی بره دیگه یا کلا زن نمیگیره یا بگیره یه نخاله رو میگیره درکش کنید یه سال هم عقد میمونن ۲۴ سالش میشه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

مث داداش من ۲۰ سااش بود یکیو میخواستمامان بابام مخالفت کردنالان داره ۳۰ میشه هر چی بش میگن دامادت کن ...

داداش شما والا الان فهمیده ازدواج چه مسئولیت و چه دردسرایی داره

۲۳سالش کجا بچه س!!  کاشکی  یه دختری که تو زندگیش بود که دوست داشتن  شون دو طرفه بود  چون اگه دو‌طرف واقعا همدیگه رو بخوان میتونن پای همه شرایط چه خوب و بد واستن  اگه  موقیت ش درست بود یه دختر  تو زندگی ش بود که هممو دوست داشته باشند  یه شغل پیدا کنه و موقیت ش هم جور میشه چون خود به خود انگیزه پیدا می‌کنه 

2810