2777
2789
عنوان

بارداری و مراقبت های زمان بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست
دمنوش به زیاد بخور مایعات زیاد بخور به جای چایی از دمنوش هایی که تو بارداری میشه استفاده کرد حتما اس ...

غلظت خون هم ندارم

همیشه هر ۶ ماه ازمایش کلی میدادم 

ممنون از راهنماییتون 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی من سرما خوردم خیلی وحشتناک رفتم درمانگاه گفتم من تو اقدامم گفت نگران نباش ماه اول باردار نمیشی ا ...

نه اون موقع تاثیری نداره از هفته‌ی ۶به بعد مراقب باش دیگه جنین میاد تو رحم لانه‌گزینی میکنه و قلبش هم تشکیل میشه بعدش هم رشته‌های عصبی و اینا

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
ممنونم ازتونمن اصلا فکر نمیکردم باردار بشم چون دکترم گفته بودم کیست داری و تنبلی تخمدان که امکانش هس ...

منم بارداری دومم اینجوری بود اصلا فکرشو نمیکردم. فندق کوچولو غافلگیرت کرده😂 نگران نباش همه چیز انشالله به خوشی سپری میشه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
منم بارداری دومم اینجوری بود اصلا فکرشو نمیکردم. فندق کوچولو غافلگیرت کرده😂 نگران نباش همه چیز انشا ...

انقدر شوکه شدم

هنوز باورم نمیشه

چون تو زندگیم انقدر مشکلات داشتم هیچ وقت فکر نمیکردم خدا بخواد غافلگیرم کنه یه اتفاق مثبت بیاد تو زندگیم

نه اون موقع تاثیری نداره از هفته‌ی ۶به بعد مراقب باش دیگه جنین میاد تو رحم لانه‌گزینی میکنه و قلبش ه ...

از هفته ی شش

یعنی چجوری حساب میشه؟بعد از لقاح؟

یا بعد از اخرین تاریخ پریودی؟

فقد ب کوچولوت فکر کن ک باکشیدن سیگار اونم اذیت میشه و مادرشدن در کنار شیرینیش سختی های خودشم داره

بله بله دقیقا میدونم 

متوجه هستم برای خودم ضرر داشت چه برسه به جنین

بخاطر همین خواستم کمک کنید اگه حتی دوستی آشنایی اطرافتون بوده مشکل من و داشته به منم اطلاعاتی بدین که چجوری پیش رفته دوران بارداریش

چند ماه متوجه شدی عزیزم؟

نه عزیزم به ماه نرسیده 

الان فکر کنم تازه یک ماه شده

البته اگه درست حساب کرده باشم

۲۷ مهر ماه پریود شدم دیگه نشدم 

نمیدونم چجوری حساب میشه

2810